net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το CB4, το οποίο έχει πιο street προσανατολισμό.

Το CBSix50, με φανερά τα Tracker στοιχεία του.

Νέα μοντέλα Scrambler!

Δύο νέα μοντέλα φέρεται να ετοιμάζει η Honda, τα οποία θα είναι στην κατηγορία των scrambler και θα είναι βασισμένα στo CB650F!

 
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασία και την Μ. Βρετανία, η Honda κατέθεσε πατέντες για δύο νέα μοντέλα scramblers, τα οποία θα βασίζονται στo CB650F! Οι δυο νέες μοτοσυκλέτες θα είναι πιθανότατα όμοιες κατά μεγάλο βαθμό με δύο concepts, τα οποία είχε παρουσιάσει στο παρελθόν η Honda. 

To ένα από τα μοντέλα, το οποίο θα ονομάζεται Honda CB4, είναι σε μεγάλο βαθμό όμοιο με το CB650, τουλάχιστον μηχανικά. Στυλιστικά, η νέα μοτοσυκλέτα θα είναι αρκετά διαφορετική, με στοιχεία που θυμίζουν Ducati Monster. Παρατηρήστε, στο σχέδιο, τις piggyback εξατμίσεις, το χαρακτηριστικό πλατύ τεπόζιτο, το μονόμπρατσο ψαλίδι  αλλά και τους bar-end καθρέφτες. 

Το δεύτερο μοντέλο, θα ονομάζεται CBSix50, είναι πιο «μαζεμένο» στυλιστικά, προβάλλοντας ωστόσο και την χαρακτηριστική του ταυτότητα, η οποία θυμίζει περισσότερο Tracker. Εντυπωσιακά ογκώδες φαίνεται το ψαλίδι του, ενώ διακρίνουμε και τροχούς με ακτίνες. 

Σύμφωνα με πηγές από την Ινδονησία, τα σχέδια είναι ακριβώς αυτά που έχουν κατατεθεί για κατοχύρωση, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση ακόμη. 'Αρα, τηρούμε στάση αναμονής προς το παρόν. 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ