net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η φωτογραφία που απεικονίζει την πιθανή μορφή του επερχόμενου δικύλινδρου naked της Benelli!

Το φημολογούμενο τρικύλινδρο naked που ετοιμάζεται από την εταιρεία!

Νέα γυμνά Benelli!

Με δυο νέα μοντέλα που θα φέρουν έναν δικύλινδρο και έναν τρικύλινδρο κινητήρα, η Benelli ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον κραταιό ανταγωνισμό από την Ευρώπη αλλά και όχι μόνο!

 
Η Benelli ήδη έχει πραγματοποιήσει την επανείσοδό της στην αγορά της μοτοσυκλέτας. Μια εταιρεία με πολύ μεγάλη ιστορία, η Benelli πλέον διαθέτει μια πλήρη γκάμα μοτοσυκλετών, διαθέσιμη και την Ευρώπη. Ωστόσο, φαίνεται ότι η εταιρεία ετοιμάζει ένα φιλόδοξο χτύπημα σε μια πολύ ισχυρή κατηγορία: τις γυμνές μοτοσυκλέτες διασκέδασης. 

Πληροφορίες από το Βρετανικό Motorcycle News αποκαλύπτουν ότι η εταιρεία ήδη εργάζεται σε ένα project με κωδικό BJ750GS, το οποίο θα είναι μια γυμνή μοτοσυκλέτα, με πιθανή μορφή σαν αυτή που βλέπουμε στη φωτογραφία, και θα κινείται από έναν δικύλινδρο κινητήρα σε σειρά, στα 750 κ.εκ. Η μοτοσυκλέτα φέρεται να έχει πλαίσιο-χωροδικτύωμα και ανεστραμμένο πηρούνι εμπρός, ενώ στυλιστικά διαθέτει επιρροές από διάφορα επιτυχημένα Street μοντέλα! 

Η μοτοσυκλέτα θα φέρει το χαρακτηριστικό σωληνωτό ψαλίδι της Benelli, ενώ ένα ακόμα όμορφο σχεδιαστικό στοιχείο του αποτελεί η βάση της πινακίδας, που θα στηρίζεται στο ψαλίδι και όχι στην ουρά της μοτοσυκλέτας. Ευχάριστη εντύπωση προκαλούν επίσης το ευμεγέθες ανεστραμμένο πηρούνι εμπρός, αλλά και οι δύο δίσκοι με ακτινικές τετραπίστονες δαγκάνες, που θυμίζουν έντονα φρένα της Brembo! 

Η Benelli, με την μοτοσυκλέτα αυτή, έχει σκοπό να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το BMW F800R αλλά και το επερχόμενο KTM Duke 800! 

Ωστόσο, οι πληροφορίες δε σταματούν εδώ, και φήμες λένε ότι το δεύτερο μοντέλο που αναπτύσσεται θα είναι τρικύλινδρο με κινητήρα 900 κυβικών εκατοστών! Και αυτό θα φέρει πλαίσιο χωροδικτύωμα και παρόμοιο μπροστινό σύστημα, με ανεστραμμένο πηρούνι και δυο δίσκους, ενώ η εμφάνιση θα είναι αρκετά επιθετική. Η μοτοσυκλετα θα χρησιμοποιεί τον ήδη διαθέσιμο τρικύλινδρο της Benelli, ο οποίος αποδίδει 121 ίππους!

Αν σκεφτεί κανείς αυτές τις πληροφορίες, γίνεται προφανές ότι η Benelli πιθανότατα θέλει να μπει ακόμα και στα μάτια της Yamaha, με σκοπό να ανταγωνιστεί τα μοντέλα ΜΤ! Χμμμ…

 

BENELLI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ