net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η Michelin Ελλάδος εγκαινίασε τα νέα εμπορικά της γραφεία στο Χαλάνδρι.

Το παρών στα εγκαίνια έδωσαν και μέλη της διοικητικής ομάδος από την Κεντρική και Νότια Ευρώπη, όπως ο κ. David Jean, Διευθυντής του συγκεκριμένου τομέα.

Νέα γραφεία για τη Michelin Ελλάδος

Τα νέα εμπορικά της γραφεία στο Χαλάνδρι εγκαινίασε η Michelin Ελλάδος, μαζί με τους πιο σημαντικούς εμπορικούς συνεργάτες της, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 3 Απριλίου.

 

Το παρών στα εγκαίνια δεν έδωσαν μόνο οι εργαζόμενοι της Ελαστικά Michelin, αλλά και μέλη της διοικητικής ομάδος από την Κεντρική και Νότια Ευρώπη.

Ο κ. Eric Faidy, Διευθυντής Περιφέρειας Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης, τόνισε ότι ο όμιλος Michelin έχει αδιάλειπτη παρουσία στην Ελλάδα από το 1969 και ότι η Ελλάδα έχει γίνει η πιο σημαντική αγορά για την περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης χάρη στο μέγεθος και τη δομή της αγοράς ελαστικών, αλλά και λόγω του κύκλου εργασιών που ο όμιλος πραγματοποιεί στη χώρα.

Αναλυτικότερα, ο κ. Faidy δήλωσε: «Η Ελλάδα έχει γίνει ένας σημαντικός παράγοντας για την περιοχή της Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης και για ολόκληρο τον Όμιλο και το άνοιγμα αυτών των νέων γραφείων εδραιώνει την Ελαστικά Michelin στην Ελληνική αγορά αλλά και πέρα από αυτή».

Ως αναγνώριση στις ομάδες των Eλλήνων εργαζομένων, νωρίτερα την ίδια ημέρα, απονεμήθηκε στους εργαζόμενους του κέντρου διανομής της εταιρείας στον Αυλώνα το βραβείο του Ομίλου Michelin για την Ασφάλεια που επιβραβεύει τη συνεχή λειτουργία χωρίς ατυχήματα εδώ και 6 χρόνια.

Με τις δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις, η Michelin είχε την ευκαιρία να γιορτάσει αφενός την αδιάλειπτη παρουσία της στην Ελλάδα εδώ και 45 χρόνια ως συνώνυμο υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας και αφετέρου την ισχυρή δέσμευση του Ομίλου απέναντι στους ανθρώπους που με την εργασία τους εγγυώνται την ηγετική θέση προϊόντων και υπηρεσιών για τους συνεργάτες και τους Έλληνες καταναλωτές.

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ