net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μία ολοκληρωμένη γκάμα χειμερινών μπουφάν από την Dainese στα καταστήματα Παπασταύρου.

Νέα γκάμα μπουφάν Dainese

Μια πλήρης γκάμα χειμερινών μπουφάν από την κορυφαία Ιταλική εταιρεία, τα οποία μπορείτε να βρείτε στα Papastavrou Shops.

 
Τα Papastavrou Shops, με την πολυετή εμπειρία τους, γνωρίζουν ακριβώς τι ζητά ένας αναβάτης μοτοσυκλέτας από τον προστατευτικό εξοπλισμό του: Ποιότητα αλλά και προσιτή τιμή. Με γνώμονα αυτές τις ανάγκες του Έλληνα αναβάτη, το κατάστημα σας παρουσιάζει μια πλήρη γκάμα χειμερινών μπουφάν, της πασίγνωστης και κορυφαίας Dainese!
 
Τα μπουφάν απευθύνονται σε κάθε αναβάτη και οι τιμές τους είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Πρόκειται για εξοπλισμό κατασκευασμένο από κορυφαίας ποιότητας υλικά, με πολλά χαρακτηριστικά που τα κάνουν μια εξαιρετική επιλογή.

Πιο συγκεκριμένα, τα μπουφάν είναι αδιάβροχα, εύκαμπτα για άνετη χρήση, ενώ τα προστατευτικά τους και οι θερμικές επενδύσεις τους είναι αφαιρούμενα. Ακόμη, τα μπουφάν ρυθμίζονται, προκειμένου να έρθουν στα μέτρα κάθε αναβάτη.

Τα χειμερινά μπουφάν της Dainese μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα Papastavrou, σε τιμές που ξεκινούν από τα 195 ευρώ! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του καταστήματος, κάνοντας κλικ εδώ! 
 

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ