net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα Montesa Cota 300RR είναι μια πραγματική καλλονή. Συμφωνείτε;

Ελαφρύτερη από τα δύο μικρότερα μοντέλα της Honda Montesa παρουσιάζεται η 300RR.

Βελτιωμένες παρουσιάζονται και οι αναρτήσεις με νέο και ελαφρύτερο πιρούνι.

Ισχυρότερος και πιο ροπάτος σε όλο το φάσμα λειτουργίας είναι ο μεγαλύτερος σε χωρητικότητα κινητήρας

Μίνιμαλ και πολεμική την ίδια στιγμή η 300RR.

Πανέμορφες αγωνιστικές λεπτομέρειες και χάρτες για την ανάφλεξη.

Νέα Montesa Cota 300RR. Top model

Ξέρουμε ότι οι trial μοτοσικλέτες έχουν ελάχιστο αγοραστικό ενδιαφέρον. Ξέρουμε όμως επίσης ότι είναι από τα ομορφότερα δίκυκλα. Γι αυτό σας παρουσιάζουμε την Cota 300RR το νέο… top model της Montesa.

 
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Honda Montesa το νέο Cota 300RR, ένα πραγματικό superbike για την κατηγορία του, έρχεται να επεκτείνει την γκάμα της ισπανικής εταιρίας με ένα μοντέλο αποκλειστικά προορισμένο για αγώνες και για τους πλέον απαιτητικούς αναβάτες-αθλητές.

Σε σχέση με τα Cota 4RT260 και Race Replica, το νέο trial φέρει νέο μεγαλύτερο μοτέρ με σημαντικά μεγαλύτερη ροπή και ισχύ σε όλο το φάσμα λειτουργίας. Το εν λόγω μοτέρ βασίζεται σε εκείνα των Eddie Karlsson και Oriol Noguera που αγωνίζονται στα παγκόσμια πρωταθλήματα Trial και η επιπλέον χωρητικότητα σε σχέση με το 260 προήλθε με την αύξηση της διαδρομής του πιστονιού. Η εταιρία επίσης κατάφερε να μειώσει το φρένο του κινητήρα, ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό και στην οδήγηση Trial. Παράλληλα, αναθεωρήθηκε η εργονομία για να νιώθει ο αναβάτης ελαφρύτερο τον εμπρός τροχό, ενώ το βάρος μειώθηκε κατά δύο ολόκληρα κιλά χάρη στο νέο πιρούνι. Τέλος, αναθεωρημένο είναι και το πίσω αμορτισέρ της Showa.

Όλα αυτά πραγματικά… δεν έχουν καμία σημασία για εμάς. Τα αναφέρουμε ωστόσο για τους άμεσα ενδιαφερόμενους, Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με μια πραγματική καλλονή με δεκάδες πανέμορφες λεπτομέρειες και αυτός είναι ο κύριος λόγος που σας παρουσιάσαμε τη Montesa Cota 300RR. Το νέο top model των Ισπανών κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Honda Montesa στη Santa Perpètua de Mogoda, στη Βαρκελώνη.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ