net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εμπειρία και τεχνογνωσία πολλών ετών, τώρα στη νέα σειρά ελαστικών ΜΧ της Michelin

Nέα Michelin StarCross 5

Παράλληλα με την παρουσίαση των μοτοσυκλετών εκτός δρόμου της ΚΤΜ (που θα βρείτε στο τεύχος κυκλοφορεί την ερχόμενη Τρίτη), η Michelin παρουσίασε τη νέα σειρά Μotocross ελαστικών υψηλών επιδόσεων.

 
Συγκρινόμενη με τις προηγούμενες εκδόσεις (Starcross 3 και 4) η νέα σειρά διαθέτει νέο πιό εύκαμπτο σκελετό για μειωμένο βάρος, μεγαλύτερη και πιο άμεση ευκολία χειρισμών χωρίς να μειώνεται η ανθεκτικότητα λόγω της χρήσης σκληρότερων και μεγαλύτερης πυκνότητας υλικών.
Ο συγκεκριμένος πιό εύκαμπτος σκελετός παρέχει επιπλέον πολλά οφέλη στους αναβάτες: Βελτιωμένη ελκτική πρόσφυση στην ευθεία και πιο προοδευτικό χειρισμό στις στροφές. Δυνατότητα για υψηλότερες πιέσεις (χωρίς να μειώνεται η πρόσφυση ή η άνεση) μειώνοντας το ρίσκο ξεζανταρίσματος. Δε χρειάζεται «στρώσιμο» καθώς παρέχει καλύτερες επιδόσεις άμεσα από την εκκίνηση. Πιο εύκολη τοποθέτηση.

Τα κατευθυντικά ενδιάμεσα και πλαϊνά κυβίδια της γόμας, εξασφαλίζουν την απαραίτητη πληροφόρηση από το εμπρός ελαστικό και την ελκτική ικανότητα από το πίσω, ενώ τα κενρικά κυβίδια της γόμας σχεδιάστηκαν ειδικά για βελτιωμένη απόδοση στο φρενάρισμα, καθώς και την ελκτική ικανότητα σε όλα τα εδάφη, σαν άγκιστρα που σκάβουν και οδηγούν την μοτοσυκλέτα προς τα εμπρός.

Η σειρά Michelin Starcross 5 είναι διαθέσιμη σε τύπους Soft, Medium, Hard και Sand (άμμος) και σε μεγάλο εύρος διαστάσεων, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων νέων διαστάσεων που προορίζονται για τους αναβάτες cross country.

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ