net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Σε δοκιμές με υψηλές ταχύτητες και φορτίο, στη Γερμανία, εντοπίστηκε η νέα Honda CRF1000L Africa Twin.

Η ψηλότερη ζελατίνα μοιάζει να καλύπτει σε ικανοποιητικό πολύ ικανοποιητικό βαθμό τον αναβάτη.

Οι πλαϊνές βαλίτσες μοιάζουν να έχουν σχεδιαστεί για τη νέα Africa Twin.

Το πρωτότυπο True Adventure πάνω στο οποίο βασίζεται το νέο Africa Twin.

Νέα Honda Africa Twin: Σε δοκιμές με τα αξεσουάρ της

Η νέα Honda Africa Twin οδεύει ολοταχώς προς την παρουσίασή της και ο κατασκοπικός φακός συνέλαβε τη νέα mega on-off των Ιαπώνων σε δοκιμές στο δρόμο με φουλ εξοπλισμό για τουρισμό.

 
Όπως θα θυμάστε έχουμε δει μόλις δύο επίσημες φωτογραφίες της ολοκαίνουριας και πολύαναμενόμενης CRF1000L Africa Twin. Η εξέλιξη της μοτοσικλέτας έχει ολοκληρωθεί σε τεράστιο βαθμό, όσον αφορά στα μηχανικά της μέρη. Τώρα ο κατασκοπικός φακός την εντόπισε στη Γερμανία σε δοκιμές που αφορούν λογικά τα επίσημα αξεσουάρ που προορίζονται για την Africa Twin, αλλά και τη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας με αυτά. Η μοτοσικλέτα εντοπίστηκε για την ακρίβεια κοντά στο κέντρο Έρευνας και Εξέλιξης της Honda επί γερμανικού εδάφους με την ιστοσελίδα που δημοσίευσε τη φωτογραφία να κάνει λόγο για δοκιμές με υψηλές ταχύτητες στην autobahn με όλες τις βαλίτσες γεμάτες.

Ψηλότερη ζελατίνα, μεγάλες πλαϊνές βαλίτσες, Top Case (η αναχρονιστική του σχεδίαση δείχνει ότι δεν θα είναι αυτό το τελικό σχέδιο  και ότι μπήκε εκεί για να προσομοιώσει το επιπλέον βάρος) και φυσικά μεγάλη ποδιά που προστατεύει το μοτέρ, είναι τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο εξοπλισμό της μοτοσικλέτας. Τίποτα λιγότερο δηλαδή από αυτό που περιμένουμε.

Πηγή: Visordown

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ