net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τα τρία νέα μοντέλα σε παράταξη.

To F700GS

To F800GS

F800GS Adventure

O ανανεωμένος πίνακας οργάνων των μοντέλων.

Νέα BMW F700/800GS

Ανανεώνονται για την επόμενη χρονιά τα χωμάτινα μοντέλα της BMW, φέροντας σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις, ηλεκτρονικό γκάζι με riding modes και συμμόρφωση με τις προδιαγραφές Euro 4.

 
H BMW ανακοίνωσε την ανανέωση των μοντέλων on-off μεσαίου κυβισμού, F700GS, F800GS και F800GS Adventure. Τα μοντέλα φέρουν επανασχεδιασμένες λεπτομέρειες αλλά και μια σειρά αναβαθμίσεων στα μηχανικά και ηλεκτρονικά τους σύνολα. 

Και τα τρία μοντέλα πλέον συμμορφώνονται με τις προδιαγραφές ρύπων Euro 4, ενώ για τις ανάγκες αυτές έχει επανασχεδιαστεί το τελικό της εξάτμισης. Οι μοτοσυκλέτες μπορούν να αγοραστούν και με την εξάτμιση HP sports από την Akrapovic, η οποία είναι διαθέσιμη ως επίσημο αξεσουάρ. 

Επίσης, τα μοντέλα πλέον φέρουν πλήρως ηλεκτρονικό γκάζι και έως και τέσσερα διαφορετικά προγράμματα απόδοσης, που προσαρμόζονται στις επιθυμίες του αναβάτη. Τα προγράμματα αυτά θα είναι τα Rain και Road, διαθέσιμα σε όλα τα μοντέλα, ενώ τα F800GS και F800GS Adventure θα φέρουν προαιρετικά και τις λειτουργίες Enduro και Enduro Pro, για διαφορετική απόδοση σε χρήση εκτός δρόμου. 

Οι πίνακες οργάνων των νέων μοτοσυκλετών έχουν επανασχεδιαστεί επίσης, φέροντας νέα καντράν τα οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, θα είναι πιο ευανάγνωστα. Τα μοντέλα θα είναι μέρος της γκάμας της εταιρείας, για το 2017. 

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ