net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η NZi σου δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσεις το κράνος σου όπως ακριβώς εσύ το θες.

Ιδού το δικό μας σχέδιο το οποίο μας πήρε λιγότερο από πέντε λεπτά.

Μέχρι και δικές σας φωτογραφίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διακόσμηση του κράνους.

NZi Helmets: Σχεδίασε το δικό σου κράνος!

Η γνωστή κατασκευάστρια κρανών, NZi, ανακοινώνει μια πρωτότυπη πρόταση, παρουσιάζοντας μια on line εφαμοργή που σου επιτρέπει να σχεδιάσεις το κράνος σου όπως ακριβώς εσύ το θες. Μονα-δικό σου.

 
Η σκέψη της ισπανικής NZi είναι πραγματικά ευφυέστατη, όσο και απλή. Μπαίνεις στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα, όπου έχεις την επιλογή είτε να χαζέψεις από μια σειρά έτοιμων σχεδίων ή να προχωρήσεις στο παρασύνθημα που δεν είναι φυσικά άλλο από το να σχεδιάσεις το δικό σου κράνος.

Στον configurator που ακολουθεί, η NZi προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από διάφορα γραφικά και χρώματα, αλλά ακόμη πιο ωραία είναι η επιλογή να ανεβάσεις δικές σου φωτογραφίες και να τις ενσωματώσεις στο κράνος!

Κάπως έτσι η διαδικασία χάνει κάθε έννοια ορίων, αφού μπορεί κανείς να επιλέξει όχι μόνο τα γραφικά ή τις εικόνες που θα χαρακτηρίσουν το σχέδιό του, αλλά ακόμη και το χρώμα ή την ταπετσαρία που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση. Το σχέδιό σου μπορείς να το σώσεις και να το συνεχίσεις όποτε θες, ενώ μπορείς να το εφαρμόσεις σε πέντε διαφορετικά μοντέλα από τη γκάμα της NZi, από το ακριβότερο σπορ κράνος τους Spyder V ως το φτηνότερο ανοικτό Zeta.

Η εφαρμογή, σύμφωνα με τη NZi, μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, άρα μπορεί να συνδεθεί με τη σχετική ιστοσελίδα οποιαδήποτε συσκευή, από smartphone και ταμπλέτα ως τον κλασικό Η/Υ, αρκεί να καλύπτει τις ελάχιστες απαιτήσεις σε επεξεργαστική ισχύ. Το βασικότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει ο χρήστης βέβαια αφορά στη γλώσσα, καθώς η σελίδα της 3D εφαρμογής προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο στα ισπανικά και τα ιταλικά, αλλά η εμπειρία μας μαζί της (χωρίς να γνωρίζουμε καμιά εκ των δύο παραπάνω γλωσσών) ήταν ιδιαίτερα φιλική και η άκρη βρέθηκε εύκολα και γρήγορα. Αν βέβαια πιστέψουμε τις φωτογραφίες που συνοδεύουν το press kit της NZi, δε θα αργήσει και η αγγλική έκδοση.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ