net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η ίδια η NR750 της αγγελίας. Πράγματι κατάσταση βιτρίνας!

Η επαναστατική διάταξη των οβάλ πιστονιών, με τις 32 βαλβίδες.

NR750 σε δημοπρασία!

Μια από τις ελάχιστες μοτοσυκλέτες του είδους εντοπίστηκε σε δημοπρασία στη Γερμανία, σε κατάσταση βιτρίνας και με ελάχιστα χιλιόμετρα, ενώ ο ιδιοκτήτης ελπίζει σε… εξαψήφιο ποσό!

 
Η NR750 ήταν μια απόλυτα ριζοσπαστική μοτοσυκλέτα από την Honda, κυρίως για τον κινητήρα της, ο οποίος έφερε τα μοναδικά οβάλ πιστόνια που έχουν δει ποτέ το φως της παραγωγής, σε μοτοσυκλέτα. Μια μοτοσυκλέτα-επίδειξη της τεχνολογίας των Ιαπώνων, εκείνη την εποχή, η NR750 είχε καταφέρει να πάρει ομολογκασιόν για να αγωνιστεί, ενώ ο κινητήρας με τα οβάλ πιστόνια και τις δύο μπιέλες ανά «κύλινδρο» είχε…32 βαλβίδες και απέδιδε 125 ίππους! 

Όντας εξολοκλήρου χειροποίητη, η NR750 κατασκευάστηκε μόνο σε 322 αντίτυπα σε όλον τον κόσμο, αποτελώντας αυτή τη στιγμή μια μοτοσυκλέτα-θρύλο με αξία… στο Θεό. Αυτή τη στιγμή, η μοτοσυκλέτα είναι αντικείμενο ενδιαφέροντος πολλών συλλεκτών και, κάθε φορά που ένα NR750 τίθεται προς πώληση… οι δημοπρασίες παίρνουν φωτιά!

Κάπως έτσι, εντοπίστηκε το συγκεκριμένο NR750 που βλέπετε στη φωτογραφία, το οποίο δημοπρατείται σε κατάσταση βιτρίνας, με 4.500 χιλιόμετρα μόνο στο κοντέρ του! Μοντέλο του 1994,έχει ήδη συγκεντρώσει την προσφορά των 32.000 ευρώ, ενώ ο ιδιοκτήτης του… επιθυμεί να κερδίσει 125.000 ευρώ από αυτή την πώληση! Η δημοπρασία λήγει σε περίπου 24 ώρες. 

Πιστεύετε ότι θα τα καταφέρει; Δείτε την δημοπρασία κάνοντας κλικ εδώ! 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ