net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το τουρμπάτο classic-style concept, SC.

Μια πιθανή μορφή του νέου μέλους της οικογένειας των Ζ. Διακρίνεται καθαρά ο κομπρέσορας.

Μια ακόμα προτεινόμενη μορφή για το Ζ900RS που -μάλλον- έρχεται.

Περισσότερα σχέδια!

Και άλλες πληροφορίες και σχέδια σχετικά με τα επερχόμενα μοντέλα Kawasaki είδαν το φως της δημοσιότητας , αυτή τη φορά για τρεις μοτοσυκλέτες οι οποίες φημολογούνται έντονα ότι θα καταλήξουν στην παραγωγή.

 
Οι πληροφορίες από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου συνεχίζονται, σχετικά με τα επερχόμενα μοντέλα της Kawasaki. Αυτή τη φορά, το περιοδικό Young Machine, το οποίο φημίζεται για τα παραστατικά renderings που δίνει στη δημοσιότητα κατά καιρούς, σχετικά με νέα μοντέλα, δημοσίευσε τρία σχέδια, τα οποία έχουν να κάνουν και πάλι με μοτοσυκλέτες Kawasaki. 

Στο ένα από αυτά, βλέπουμε ακόμα μια μορφή της, πολυσυζητημένης πλέον, Z900RS. Σε αυτό το σχέδιο, το περιοδικό έχει κινηθεί σε περισσότερο συντηρητικές γραμμές και βλέπουμε μια μοτοσυκλέτα που φέρει αερόψυκτο κινητήρα, όπως και το κλασικό μοντέλο! Ας θυμηθούμε ότι, πριν λίγο καιρό, το ίδιο περιοδικό μας παρουσίαζε μια μοτοσυκλέτα με ρετρό στυλ, αλλά με κινητήρα σχεδόν όμοιο με του H2… Το γενικότερο στυλ της μοτοσυκλέτας δεν έχει αλλάξει, σε σχέση με όσα σχέδια έχουμε δει μέχρι τώρα για αυτή, ενώ είναι ακόμα εντονότερα τα σενάρια περί κυκλοφορίας της, το 2017…

Στις άλλες δύο φωτογραφίες, το περιοδικό δείχνει δυο πιθανά μελλοντικά, υπερτροφοδοτούμενα αυτή τη φορά μοντέλα. Το ένα βασίζεται στο υπάρχον Ζ800, στο οποίο διακρίνεται ο μηχανικός υπερσυμπιεστής πάνω από τον κινητήρα. Μην ξεχνάμε ότι σχέδια για ένα νέο Ζ έχουν κυκλοφορήσει ήδη και το περιοδικό τα χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το render αυτό. 

Τέλος, το τρίτο και τελευταίο σχέδιο μας δείχνει την μορφή ενός πολυσυζητημένου concept ακόμα, του τουρμπάτου SC Café Racer. To μοντέλο αυτό ήταν ένα concept μέχρι τώρα, το οποίο φέρει επίσης υπερτροφοδότηση και συνδυάζει τον τερατώδη, μοντέρνο κινητήρα με κλασικές γραμμές. Εντύπωση προκαλεί η γραμματοσειρά του ονόματος της εταιρείας, που έχει επιλέξει το Young Machine, η οποία είναι άμεση αναφορά στα κλασικά μοντέλα της! 

Ίδωμεν, λοιπόν! Φαίνεται ότι η Kawasaki βρίσκεται σε «πυρετό» ανάπτυξης και σχεδιασμού μοντέλων, ενώ και μόνο η παρουσία της λέξης turbo πλέον στρέφει τα βλέμματα επάνω της! 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ