net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, σε κόμβους Μάνδρας και Κινέτας, αρχίζουν σήμερα, Δευτέρα 4 Μαΐου 2015.

N.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου: ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις θα ισχύσουν στους Κόμβους Μάνδρας και Κινέτας, αρχίζοντας από την Δευτέρα 4/5/2015, και τελειώνοντας την Παρασκευή 8/5/2015 για τη Μάνδρα, και το Σάββατο 9/5/2015 για την Κινέτα.

 
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν:
  • στην περιοχή του Κόμβου της Μάνδρας από την Δευτέρα 04/05 έως και την Παρασκευή 08/05 κάθε βράδυ από τις 20:00 ως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία θα περιορίζεται σε τμήμα του πλάτους της κάθετης οδού Ελευσίνας - Θήβας και των κλάδων εισόδου/εξόδου από και προς της ΝΕΟ Αθηνών – Κορίνθου.
  • στην περιοχή του κόμβου της Κινέτας από την Δευτέρα 04/05 έως και το Σάββατο 09/05 με ολικό αποκλεισμό του κλάδου εισόδου στη ΝΕΟ Αθηνών – Κορίνθου με κατεύθυνση προς Αθήνα, κατά τη διάρκεια του οποίου η είσοδος των οχημάτων προς τη ΝΕΟ με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εξυπηρετείται προσωρινά μέσω της ΠΕΟ Αθηνών-Κορίνθου και του Κόμβου Πανοράματος (ΧΘ 53,5).
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης από τους αρμόδιους Κατασκευαστές (J&P και ΑΚΤΩΡ αντίστοιχα, μέλη της Κ/Ξ 'Απιον Κλέος).

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ