net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τις μπότες της Buse θα τις βρείτε διαθέσιμες στη Moto Fashion στην τιμή των 175 ευρώ. Περισσότερα στο τηλ. 210-8547681-2.

Μπότες Buse Enduro

Δερμάτινες και αδιάβροχες μπότες enduro με διακριτική σχεδίαση από τη Buse που προσφέρουν άνεση και ασφάλεια στα ταξίδια σας που περιλαμβάνουν και εκτός δρόμου εξορμήσεις.

 
Οι μπότες Enduro έχουν ενισχύσεις στον αστράγαλο και την φτέρνα, καθώς και ενισχυμένο panel στο σημείο επαφής με το λεβιέ των ταχυτήτων. Είναι κατασκευασμένες από δέρμα με επίστρωση PU.  Καλύπτονται από αδιάβροχη μεμβράνη Hipora που τις καθιστά αδιάβροχες και αντιανεμικές, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει τον πλήρη αερισμό του ποδιού. Ο σχεδιασμός αυτός βοηθάει τις κινήσεις στην sport οδήγηση. Έχουν δεσίματα με κλιπς, φερμουάρ και velcro. Φέρουν ανακλαστικές λεπτομέρειες για ασφαλέστερη νυχτερινή οδήγηση. Η σόλα τους είναι αντιστατική και αντιολισθητική. Έχουν μεγάλα τακούνια για καλύτερη πρόσφυση σε όλα τα τερέν.

Τις μπότες της Buse θα τις βρείτε διαθέσιμες σε νούμερα 41 – 47 στη Moto Fashion στην τιμή των 175 ευρώ. Περισσότερα στο τηλ. 210-8547681-2.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ