net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα μπορέσει άραγε ο Jorge Lorenzo να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες;

«Μπορώ να γράψω ιστορία»

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2015 μιλάει για το φετινό του πρωτάθλημα αλλά και για την μετάβασή του στη Ducati και μας λέει τι πιστεύει για αυτό.

 
O Jorge Lorenzo, πρωταθλητής για το 2015, δεν έχει κάνει μια από τις καλύτερες αγωνιστικές χρονιές φέτος. Με πολλά κακά αποτελέσματα, βρίσκεται τρίτος στη βαθμολογία, με μεγάλη απόσταση από τον πρωτοπόρο Marc Marquez.
 
Μιλώντας για το φετινό πρωτάθλημα, ο Jorge είπε χαρακτηριστικά: «Πέρσι, η κατάκτηση του τίτλου ήταν δυνατή, φέτος είναι ακόμη δυνατή αλλά πολύ δύσκολη. Πρέπει να είμαι πολύ τυχερός και ο Marquez πολύ άτυχος. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, το πιθανότερο είναι ότι θα δώσω μάχη για την δεύτερη θέση.»

«Ειδικά για εμένα, θέμα ήταν τα λάστιχα. Πέρσι, με τα Bridgestone, ήμουν ανταγωνιστικός σε όλες τις συνθήκες. Αλλά με το Michelin, από την αρχή που το δοκίμασα πριν τη σεζόν, ένιωθα ότι το λάστιχο είναι πολύ μαλακό και σου δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ σκληρό»

Ο Jorge Lorenzo μίλησε και για την μετάβασή του στην Ducati, αλλά και για τα συναισθήματά του για αυτή: «Είναι μεγάλη πρόκληση και νομίζω ότι πολλά άτομα περιμένουν να πάρω πρωτάθλημα. Νομίζω ότι την έκανα την σωστή στιγμή. Τώρα δηλαδή που είναι και ο Dall Igna εδώ! Αν μπορεί κάποιος να παλέψει ενάντια στους Ιάπωνες, είναι αυτός»

«Πιστεύω ότι έχω ένα πολύ δυνατό σημείο: Μπορώ να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα σε μια μοτοσυκλέτα. Θα δούμε...Θα μπορούσα να είμαι γρήγορος και ανταγωνιστικός με την Ducati, αλλά προφανώς η πρόκληση είναι να πάρεις πρωτάθλημα με μια μοτοσυκλέτα με την οποία μόνο ο Casey Stoner το έχει καταφέρει...Αν συμβεί αυτό, μπορώ να γράψω ιστορία!»
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ