net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Mία μοτοσυκλέτα για πολλά χιλιόμετρα

Motus MSTR

Η εταιρεία Fuller Moto έκανε κάποιες τροποποιήσεις στο sport touring μοντέλο Motus MSTR και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Το λευκό, το γαλάζιο και το κόκκινο είναι τα χρώματα που επιλέχθηκαν για να ομορφύνουν τη μοτοσυκλέτα των 155 ίππων.

 
Το Motus MSTR είναι μία αμερικανική sport touring μοτοσυκλέτα με μεγάλη εργονομία. Διαθέτει κινητήρα V4, 1650 κ.εκ. και έχει κατασκευαστεί για να διανύει μεγάλες αποστάσεις. Οι εραστές αυτής της μοτοσυκλέτας πάντα αναρωτιόνταν πώς θα μπορούσε να μοιάζει η έκδοση της σε street fighter. Πλέον, μπορούν να το γνωρίζουν αυτό, αφού η Motus MSTR, έκανε κάποιες τροποποιήσεις.

Αν σας αρέσουν τέτοιου είδους μετατροπές σίγουρα θα βρείτε το MSTR πολύ ελκυστικό εμφανισιακά αλλά συγχρόνως και πολύ οικείο. Οι κόκκινες πινελιές σε ορισμένα σημεία της μοτοσυκλέτας και το γαλάζιο στις ζάντες, θα σας ενθουσιάσει. Ενώ, ο συνδυασμός των δύο χρωμάτων στο μπροστινό φανάρι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Το λευκό κυριαρχεί για να αποτελέσει τη βάση ανάδειξης των υπόλοιπων χρωματικών επιλογών.

Όμως, η συνεργασία των εταιρειών δεν απέδωσε εξαιρετικά αποτελέσματα που σχετίζονται μόνο με την εμφάνιση αλλά επίσης και με τις επιδόσεις. Ο κινητήρας της μοτοσυκλέτας αποδίδει 155 ίππους σύμφωνα με όσα έδειξε η δυναμομέτρηση, την οποία μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω βίντεο.



 

 

SPECIAL - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ