net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το μηχανοκίνητο Survival Bike διαφημίζει την αλεξίσφαιρη λειτουργία του, αλλά και την οικονομία καυσίμου που μπορεί να ξεπεράσει τα 500 χιλιόμετρα.

Στο βασικό εξοπλισμό του Black Ops περιλαμβάνονται... βαλίστρα, τσεκούρι, συλλογή μαχαιριών, φτυάρι, σκοινιά κλπ. Τρέμετε ζόμπι!

Το Black-Ops είναι στην ουσία ένα σκληροπυρηνικό mountain bike, εξοπλισμένο με έναν μικρό τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα 50κ.εκ.

Ιδού και η βαλίστρα σε κοντινό πλάνο.

Motoped Black-Ops εναντίον ζόμπι

Αν πιστεύετε πως το τέλος των ημερών έρχεται ταχέως, ενώ έχετε υποψίες πως αυτό θα περιλαμβάνει απαραίτητα και μια γερή δόση από ζόμπι, τότε το απόλυτο Survival bike, δηλαδή το Motoped Black-Ops είναι για εσάς.

 
Το Motoped Black-Ops είναι ένα hi-tech ποδήλατο με κινητήρα Lifan, που κατασκευάζει η αμερικανική Motoped, με έδρα το Kansas City των ΗΠΑ. Η όλη λογική συνίσταται σε ένα σκληροπυρηνικό mountain bike, εξοπλισμένο με έναν μικρό τετράχρονο μονοκύλινδρο κινητήρα 50 κ.εκ. και απόδοσης 2,47 ίππων και ένα κάρο όπλα και εφόδια για την αποκάλυψη των... ζόμπι.

Το μηχανοκίνητο Survival Bike διαφημίζει την αλεξίσφαιρη λειτουργία του, αλλά και την οικονομία καυσίμου που μπορεί να ξεπεράσει τα 500 χιλιόμετρα με τα δύο έξτρα κάνιστρα του ενός γαλονιού έκαστο που φέρει στον βασικό εξοπλισμό. Παράλληλα, διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ / εφόδια / πολεμοφόδια που ο καθένας θεωρεί εκ των ουκ άνευ για την αποφράδα στιγμή που θα πάρει τα βουνά.

Αν τώρα είσαι και μερακλής οπαδός του αμερικάνικου σίριαλ της τηλεόρασης, The Walking Dead, τότε τα όνειρά σου θα στοιχειώσουν με τη σπέσιαλ έκδοση Black-Ops, όπου ο βασικός εξοπλισμός του Survival Bike εμπλουτίζεται με τη διάσημη... βαλίστρα του Ντάρυλ, καθώς και μερικά ακόμη απαραίτητα για μια επίθεση από ζόμπι, ήτοι τσεκούρι, συλλογή μαχαιριών, φτυάρι, σκοινιά κλπ.

Πέραν βέβαια του «Αποκαλυπτικού» μοντέλου, η Motoped διαθέτει και δύο πιο φυσιολογικές εκδόσεις πάνω στην ίδια ιδέα του ελαφριού αλεξίσφαιρου (σε σκληρή χρήση, όχι σε επιθέσεις ζόμπι, άλλωστε τα ζόμπι είναι γνωστό τοις πάσι πως δεν χρησιμοποιούν πυροβόλα όπλα) δικύκλου, τις Cruzer και Pro, για καθημερινή χρήση, και off-road χρήση. Αλλά, πώς να το κάνουμε, αυτά... βαλίστρα δεν έχουν.

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ