net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πέρα από την υποστήριξη ομάδων, η Motul είναι επίσημος χορηγός σε δύο Grand Prix για το MotoGP 2015, το MOTUL Grand Prix της Ιαπωνίας και το MOTUL TT Assen.

Η γαλλική εταιρεία λιπαντικών υποστηρίζει τεχνικά 4 ομάδες MotoGP. Εδώ ο Aleix Espargaro της νέας ομάδας ECSTAR Suzuki, με το logo της MOTUL στην καρίνα.

Motul στο φτερό της μοτοσικλέτας, Motul και στα μπράτσα του Bradley Smith της Monster Energy Yamaha Tech3.

H Motul υποστηρίζει τεχνικά και την άρτι αφιχθείσα ομάδα της Aprilia στο MotoGP.

Στους χορηγούς του ΜοτοGP, στην ιστοσελίδα του πρωταθλήματος μέσα στους Title Sponsors είναι και η Motul.

MotoGP: ενισχυμένη η παρουσία της Motul

Το 2015 σηματοδοτεί την μεγαλύτερη έως σήμερα εμπλοκή της Motul στο MotoGP, με τεχνική υποστήριξη τεσσάρων ομάδων, των Suzuki Factory team, Yamaha Tech3, Yamaha Forward Racing και Aprilia Racing Team Gresini.

 
Για μια εταιρεία, η οποία παράγει πρωτοποριακά λιπαντικά για πάνω από 160 χρόνια και η οποία συνεχώς ενδυναμώνει τεχνικές συνεργασίες με τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών ανά τον κόσμο για περισσότερα από 50 χρόνια, δεν αποτελεί έκπληξη ότι η MOTUL ασχολείται με το MotoGP για περισσότερο από 25 χρόνια. Και το 2015 αυτή η ενασχόληση φτάνει στο κατακόρυφο όσον αφορά στη μέχρι τώρα ιστορία της.
 
Το πρωτάθλημα MotoGP παραμένει το κορυφαίο αγωνιστικό (και ανταγωνιστικό) άθλημα των δύο τροχών, με τους κατασκευαστές να δοκιμάζουν τα πρωτότυπά τους σε 18 αγώνες, σε 13 διαφορετικές χώρες σε διάστημα 9 μηνών, μεταξύ Μαρτίου και Νοεμβρίου. Η Motul έχει να επιδείξει μια μακρά και επιτυχημένη σχέση με το MotoGP, κυρίως λόγω της άμεσης σύνδεσής της με το ίδιο το Πρωτάθλημα και τους αγωνιζόμενους, αλλά και ως χορηγός των δύο Grand Prix: το MOTUL Grand Prix της Ιαπωνίας -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- και, για το 2015, τον αγώνα MOTUL TT Assen. Η προσθήκη της δεύτερης αυτής χορηγίας τοποθετεί την Motul στην μικρή ομάδα των μόλις πέντε εταιρειών (TIM, Bwin, Red Bull και Monster Energy), που χορηγούν δύο ή περισσότερους αγώνες MotoGP. 

Το 2015 η υποστήριξη της Motul στο πρωτάθλημα MotoGP παραμένει σημαντική και τα εμβληματικά ερυθρόλευκα χρώματά της θα είναι ορατά στις 17 από τις συνολικά 18 πίστες του πρωταθλήματος. Η Motul γιορτάζει επίσης την 19η επέτειο της συνεργασίας της ως επίσημος προμηθευτής λιπαντικών του Grand Prix της Γαλλίας, το οποίο αποτελεί ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χώρας και κατά το οποίο η εξέδρα της MOTUL στην πίστα του Le Mans θα ντυθεί με κόκκινα και λευκά χρώματα στις 17 Μαΐου του 2015.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα εξακολουθεί να είναι το τέλειο εργαστήριο δοκιμών της εταιρείας και προσφέρει ένα ιδανικό χώρο προβολής των προϊόντων της. Αυτή η συμμετοχή της Motul στα μηχανοκίνητα αθλήματα, με παρουσία σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως, της επιτρέπει να αναπτύξει πρωτοποριακές τεχνολογίες, με πρόσφατο παράδειγμα την νέα σειρά προϊόντων μοτοσυκλέτας, η οποία παρουσιάστηκε το 2013. 

Αυτή τη σεζόν στις πίστες, με τη συμμετοχή συνολικά τεσσάρων συνεργαζόμενων ομάδων από τρεις διαφορετικούς κατασκευαστές, ο ενθουσιασμός και η αγωνία είναι πιο έντονη από ποτέ για την Motul, η οποία γιορτάζει την 26η συνεχόμενη χρονιά συνεργασίας (αριθμός ρεκόρ) με την Monster Energy Yamaha Tech3 (Bradley Smith, GBR και Pol Espargaro, ESP). Ταυτόχρονα συνεχίζεται η πρόσφατη τεχνική συνεργασία με την Yamaha Forward Racing Team (Stefan Bradl, GER και Loris Baz, FRA) που ξεκίνησε μόλις πριν από 12 μήνες. Όπως και στις υπόλοιπες συνεργασίες η Yamaha θα επωφεληθεί από τη χρήση των εργαστηριακών λιπαντικών της MOTUL που εξελίσσονται αποκλειστικά με το αγωνιστικό τμήμα της Yamaha. Η ομάδα ΜotoGP της Suzuki (Maverick Viñales, ESP and Aleix Espargaro, ESP) θα αγωνιστεί και αυτή για τον τίτλο του Πρωταθλήματος, μαζί με την Aprilia Racing Team Gresini (Marco Melandri, ITA και Alvaro Bautista, ESP), η οποία επιστρέφει δυναμικά στην κατηγορία MotoGP.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ