net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ταχύτερος μεν τη δεύτερη μέρα ο Danilo Petrucci της Pramac Racing, όμως οι κορυφαίοι αναβάτες είτε δεν συμμετείχαν, ή έκαναν κράτει στις μηχανές.

Δεν είναι ταχύπλοο. Είναι ο Nicky Hayden στη δεύτερη μέρα του τεστ της Valencia, στην οποία σημείωσε το 2ο ταχύτερο χρόνο.

Εγκαίνια της νέας του μοτοσικλέτα με πτώση τη δεύτερη κιόλας ημέρα έκανε ο Cal Crutchlow, που έπεσε νωρίς, και μετά δεν ξαναμπήκε στην πίστα.

MotoGP Valencia test: 2η μέρα δοκιμών

Η καταρρακτώδης βροχή χάλασε τα σχέδια των ομάδων, κατά τη 2η μέρα του τριήμερου τεστ MotoGP που γίνεται στη Valencia, με αρκετούς αναβάτες να παραμένουν θεατές, και τον Petrucci να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο.

 
Η Δευτέρα μπορεί να κύλησε ιδανικά για τους περισσότερους, με καλό καιρό, και στεγνή πίστα, όμως η Τρίτη ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Τελικά αυτό που έμεινε από τη 2η μέρα του τεστ, ήταν ορισμένες εντυπωσιακές φωτογραφίες μοτοσικλετών να σκίζουν τα νερά, σαν ταχύπλοα, και οι απόπειρες κάποιων αναβατών να δοκιμάσουν βρόχινες ρυθμίσεις.

Με την απροθυμία των κορυφαίων αναβατών να γυρίσουν σε τέτοιες συνθήκες, μόλις 11 από τους 27 πιλότους βρήκαν το δρόμο για τηνπίστα, κι έτσι δεν είναι να απορεί κανείς για τον πρώτο χρόνο του... Danilo Petrucci (σχεδόν 12 δευτερόλεπτα πάνω από ότι ο πρώτος χρόνος του Lorenzo στη στεγνή πίστα).

Οι Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo, Pol Espargaro και Bradley Smith επέλεξαν να παραμείνουν θεατές, ενώ από την άλλη ο Marc Marquez -που είχε χάσει την πρώτη μέρα δοκιμών- συμπλήρωσε μόλις 16 γύρους, και ο Valentino Rossi μόνο... οκτώ. Ο Marquez σημείωσε τον 8ο καλύτερο χρόνο, ενώ ο "γιατρός" τον 4ο.

Από την άλλη, ο Scott Redding συμπλήρωσε... 42(!) γύρους καβάλα στο νέο του RC213V (ο Bautista συμπλήρωσε 48, που ήταν κι οι περισσότεροι), ενώ προς το τέλος είχε και μία πτώση, ευτυχώς δίχως συνέπειες. Πτώσεις είχαν και οι Petrucci, Baz, και Crutchlow, με τον Βρετανό να πέφτει νωρίς, και να αποφασίζει να μην ξαναβγεί στην πίστα μετά την πτώση του. 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ