net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ποιο υλικό απαγορεύεται να χρησιμοποιούν οι ομάδες στο MotoGP; Αλουμίνιο; Carbon Fiber; Σίδερο (χα); Τιτάνιο; Παίζεις, μαθαίνοντας. Ωραία εφαρμογή.

MotoGP Trivia Smartphone App

H Dorna κυκλοφόρησε μια δωρεάν εφαρμογή - παιχνίδι γνώσεων (Trivia) για το MotoGP. Κατεβάστε το τόσο για Android, όσο και για iOS, και δοκιμάστε τις γνώσεις σας, μαθαίνοντας, αλλά και κερδίζοντας δώρα.

 
Στο παιχνίδι, ο παίκτης πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις πολλαπλών απαντήσεων (mutliple choice) περί του MotoGP, παίζοντας ενάντια στο χρόνο. Ποιο χρόνο; Μα... τον ταχύτερο χρόνο που έχει επιτευχθεί στα δοκιμαστικά αγώνα για κάθε πίστα! Όσο κερδίζεις, ξεκλειδώνεις πίστες, και νέες προκλήσεις. 

Ξεκινάς ως Rookie αναβάτης. Μόλις νικήσεις το χρόνο των Rookies, αρχίζεις να παίζεις ως Pro αναβάτης, για να καταλήξεις να γίνεις Πρωταθλητής! Πώς είναι οι γνώσεις σας περί αναβατών, ομάδων, κανονισμών, πιστών και ρεκόρ; Μπορείτε να οδηγήσετε δίπλα στους πρωταθλητές;

Σημειώστε πως όταν παίξετε για πρώτη φορά, την πρώτη σας πίστα, ανοίξτε το Facebook για να μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε ένα ρολόι της Tissot! Η Dorna αναφέρει πως θα υπάρξουν περισσότερα δώρα στο άμεσο μέλλον, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

Παράπονο θα έχουν μόνο οι χρήστες των smartphones με λειτουργικό Windows, καθώς για την ώρα η Dorna δεν παρέχει το παιχνίδι για αυτούς.


 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ