net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ταχύτερος όλων στο συνδυαστικό αποτέλεσμα πρώτων και δεύτερων δοκιμαστικών για το GP της Μαλαισίας, ο Dani Pedrosa της Repsol Honda.

MotoGP Sepang FP1 & FP2. Pedrosa

Ταχύτερος όλων στα πρώτα δοκιμαστικά για το GP της Sepang στη Μαλαισία, αναδείχθηκε ο Dani Pedrosa της Repsol Honda. Τα δεύτερα δοκιμαστικά καθυστέρησαν, και επηρεάστηκαν από βροχή.

 
Ο Dani Pedrosa σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα δοκιμαστικά της Παρασκευής στη Sepang. Δεύτερος ήταν ο Aleix Espargaro, και τρίτος ο Jorge Lorenzo.

Στο βροχερό απόγευμα της Παρασκευής (μην ξεχνάτε τη μεγάλη διαφορά ώρας με τη Μαλαισία), ο Lorenzo ηγήθηκε των χρόνων, με τον Marc Marquez δεύτερο, και τον Pedrosa τρίτο. Τέταρτος ήταν ο Dovi και πέμπτος ο Aleix Espargaro.

Όμως αυτοί που μετράνε είναι οι ταχύτεροι γύροι των πρώτων δοκιμαστικών, που σημειώθηκαν στη στεγνή πίστα. Εκεί ο Pedrosa της Repsol Honda με χρόνο 2.01.379 έθεσε τον πήχη, με τον Espargaro της NGM Forward Racing να ακολουθεί, μόλις 0,014 δευτερόλεπτα πιο πίσω. Ο τρίτος Lorenzo της Movistar Yamaha MotoGP βρέθηκε 0,037 δευτερόλεπτα πίσω από τον Pedrosa. Τέταρτος ήταν ο Marquez, πέμπτος ο Bradl, και έκτος ο Rossi.


 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ