net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

'Απιαστος ο Marc Marquez στις Η.Π.Α., στην πίστα Circuit of the Americas, πήρε μια σχετικά άνετη νίκη, και ανέβηκε 3ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Στον τερματισμό, ο νικητής και πρωταθλητής 2013 και 2014 δείχνει το κράνος του, σε special χρώματα και γραφικά, ειδικά για το GP της COTA.

Δεύτερος στις Η.Π.Α. τερμάτισε ο Andrea Dovizioso με το νέο Ducati, και τρίτος ο Valentino Rossi, με διαλυμένο μπροστινό ελαστικό.

Το βάθρο στην COTA, για τον αγώνα MotoGP 2015, με τον Marc Marquez πρώτο, μαζί με ένα αντιπρόσωπο του HRC, με 2ο τον Dovizioso, και 3ο τον Rossi.

Για να θυμηθούμε και το βάθρο του 2014 στις Η.Π.Α. Ναι. O Marc Marquez έχει κάνει το 3 στα 3, όσον αφορά στη συγκεκριμένη πίστα, σε 3 συνεχόμενες χρονιές!

MotoGP: Νίκη Marquez στις Η.Π.Α.

Ο πρωταθλητής Marc Marquez, της Repsol Honda Team επέστρεψε στις νίκες, στο δεύτερο αγώνα της χρονιάς στο Circuit of the Americas, και με αυτή τη νίκη του, ανέβηκε στην τρίτη θέση του πίνακα βαθμολογίας.

 
Μπορεί ο Marquez να πήρε τη νίκη, και με σχετική άνεση, όμως αυτό που θα θυμούνται όλοι -για πάντα- ήταν ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο πήρε την Pole Position. Συγκεκριμένα, αφού έτρεξε όλο το διάδρομο των pits ντυμένος με φόρμα και κράνος, ανέβηκε στη δεύτερη μοτοσικλέτα του, και με λιγότερα από 3 λεπτά να απομένουν για το τέλος της διαδικασίας, έκανε έναν ανεπανάληπτο γύρο, στο απόλυτο όριο και ακόμα παραπέρα, με αγκώνες στην άσφαλτο, με drift που δεν έχουν ξαναγίνει, σπάζοντας τα χρονόμετρα, και παίρνοντας την pole position! Φοβερό ταλέντο, ιστορική προσπάθεια, αδιανόητο θέαμα!

Στον αγώνα τώρα, ο 22-χρονος Ισπανός στον τρίτο γύρο του αγώνα πήρε την πρώτη θέση από τον προπορευόμενο μέχρι εκείνη τη στιγμή αναβάτη, Andrea Dovizioso (Ducati). Από τη στιγμή που ο Marquez τέθηκε επικεφαλής του αγώνα ήταν σε θέση να ακολουθήσει τις δικές του γραμμές και να φροντίζει τα ελαστικά του. Γύρο με το γύρο αύξανε τη διαφορά από το Dovizioso και από το νικητή του πρώτου αγώνα στο Κατάρ, Valentino Rossi (Yamaha). Στον τελευταίο γύρο ο Marquez ακολουθώντας έναν εκπληκτικό ρυθμό είχε δημιουργήσει διαφορά 2.3 δευτερολέπτων, βλέποντας πρώτος την καρό σημαία.
 
Ο νικητής του αγώνα Marc Marquez, Repsol Honda Team, στον τερματισμό δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη! Ξεπερνώντας τα προβλήματα του καιρού καταφέραμε τελικά να εκκινήσουμε χωρίς βροχή. Στην αρχή ακολούθησα ένα χαλαρό ρυθμό καθώς η πίστα δεν πρόσφερε καλή πρόσφυση. Μόλις άρχισα να νιώθω πιο ασφαλής ξεκίνησα να πιέζω όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα στο τέλος να πετύχω μία εύκολη νίκη."


 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ