net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

'Ατυχος ο Hayden, αφού ο τραυματισμός του τον κράτησε εκτός MotoGP για 4 αγωνιστικές. Ελπίζουμε να κυλήσει ομαλά η επιστροφή του, στο Aragon.

MotoGP: Επιστρέφει ο Nicky Hayden

Τo MotoGP επιστρέφει στην Ισπανία για τον 14ο γύρο και τον αγώνα στην πίστα Motorland στο Aragon. Μαζί με αυτό -και έπειτα από απουσία τεσσάρων αγώνων λόγω τραυματισμού- επιστρέφει και ο Nicky Hayden.

 
Ο Aμερικανός αναβάτης της Drive Aspar M7 υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό καρπό του τον Ιούλιο και από τότε έχει χάσει τέσσερις γύρους του πρωταθλήματος στα πλαίσια της εντατικής του αποκατάστασης. Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, την θέση του στην ομάδα κάλυπτε ο βρετανός Leon Camier.

Αυτή την εβδομάδα κατάφερε να οδηγήσει motocross μοτοσικλέτα στο σπίτι του στο Kentucky και αναμένεται να καταφέρει να επιστρέψει στην σέλα της Aspar Honda την Παρασκευή για να δει αν ο καρπός του θα αντέξει τις απαιτήσεις της MotoGP μοτοσικλέτας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους επιστρέφω στη δράση αυτό το σαββατοκύριακό,» είπε ο Hayden. «Το να αγωνίζομαι με μοτοσικλέτα δεν είναι μόνο η δουλειά μου, είναι και το πάθος μου και δεν ήταν εύκολο για μένα να χάσω τόσους πολλούς αγώνες. Απλά επικεντρώθηκα στο να επιστρέψω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όμως για να οδηγήσει κανείς MotoGP μοτοσικλέτα μετά από τραυματισμό είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσει πρώτα, για να τεστάρει την φυσική του κατάσταση. Έχω οδηγήσει κάμποσες φορές στο χώμα τώρα τελευταία αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το πόσο δυνατός είμαι.»

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ