net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πρώτος σήμερα, πρώτος και στο τριήμερο τεστ, και με νέο ρεκόρ πίστας, ο Marc Marquez. Οι προθέσεις του ξεκάθαρες, και για το 2015.

Βρήκε την ταχύτητα που ήθελε ο Dani Pedrosa, τερμάτισε 2ος στο τεστ, και σημείωσε φοβερό γυρολόγιο στην προσομοίωση αγώνα.

Τρίτος χρόνος για τον φοβερό Andrea Iannone, που καβάλα στο εργοστασιακό Ducati έδωσε τροφή για σκέψεις.

Τέταρτος ο μέγας Valentino, που βρέθηκε μισό δευτερόλεπτο πίσω από τη νέμεση του, τον Marc Marquez.

Πέμπτος αναβάτης του τεστ ο Jorge Lorenzo, που όμως "έριξε" στον γιατρό, όσον αφορά στην προσομοίωση αγώνα.

Έκτος ταχύτερος αναβάτης στο πρώτο τεστ της Sepang για το Φεβρουάριο, ο Pol Espargaro της Tech3.

MotoGP: Δοκιμές Sepang, 3η μέρα

Έχασε την πρωτιά τη δεύτερη μέρα του τεστ στη Sepang ο Marquez; Σήμερα επέστρεψε δριμύτερος και τα σάρωσε όλα. Πρώτος χρόνος, και με ρεκόρ παρακαλώ. Δεύτερος ήταν ο Dani Pedrosa και τρίτος ο Valentino Rossi.

 
Με ένα φανταστικό 1.58.867, ο Marc Marquez σάρωσε για μία ακόμη φορά το πεδίο, και τερμάτισε πρώτος στο πρώτο τριήμερο τεστ της Sepang. Και να πεις πως δεν είχε ανταγωνισμό; Όχι ένας, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά επτά αναβάτες έριξαν το χρόνο τους κάτω από τα 2 λεπτά, στην πίστα της Μαλαισίας. Σημειώστε πως οι σημερινοί χρόνοι ήταν οι καλύτεροι του 3ημερου τεστ, για τους περισσότερους αναβάτες.

Συγκρίνετε αν θέλετε το χρόνο του πρωταθλητή, με το χρόνο-ρεκόρ 1.59.791 που είχε κάνει για την pole position το 2014, ή με το 1.59.533 που είχε σημειώσει στο αντίστοιχο τεστ στην ίδια πίστα πέρυσι, και θα εντυπωσιαστείτε ακόμα περισσότερο!

Ο Dani Pedrosa βρήκε την ταχύτητα που του έλειπε τις προηγούμενες μέρες, για να τερματίσει δεύτερος, μόλις 0.139 δευτερόλεπτα πίσω από τον ομόσταυλο του, χαρίζοντας το 1-2 στη Honda, .

Ο "νέος" της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, Andrea Iannone, σημείωσε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο τόσο για την 3η μέρα, όσο και για το τεστ, βάζοντας πολλούς σε σκέψεις -ενώ σίγουρα θα έκανε και τον "παλιό" της ομάδας, Andrea Dovizioso, να ανησυχήσει.

Μισό δευτερόλεπτο πίσω από τον Marquez, στην τέταρτη θέση, βρέθηκε ο Valentino Rossi, που κέρδισε την ενδοοικογενειακή μάχη με τον Jorge Lorenzo, που τερμάτισε 0,757 δευτερόλεπτα πίσω από τον Marquez, στην πέμπτη θέση. Παρόλα αυτά, ο Lorenzo σημείωσε ταχύτερο γυρολόγιο στην προσομείωση αγώνα, σε σχέση με τον "γιατρό", αν και δεν ήταν στον ίδιο ρυθμό με τους 2 εργοστασιακούς αναβάτες του HRC. 

Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσε ο Pol Espargaro, που είχε και μια πτώση την Παρασκευή, δίχως δυσάρεστες συνέπειες.

Όπως και τις προηγούμενες μέρες, έτσι και σήμερα, ταχύτερος αναβάτης της κατηγορίας OPEN ήταν ο Stefan Bradl, στην 8η θέση, ενώ σαφή βελτίωση παρουσίασε το δίδυμο της Suzuki, με τον Aleix Espargaro να τερματίζει 10ο, και τον Maveric Vinales 12ο. Ταχύτερος αναβάτης OPEN με μοτοσικλέτα της HOnda ήταν ο Nicky Hayden, στην όχι ιδιαίτερα ελπιδοφόρα 18η θέση, 2.641 δευτερόλεπτα πίσω από τον Marquez.

Η Aprilia τελείωσε το τεστ με ανάμεικτα συναισθήματα, καθώς οι χρόνοι των δύο αναβατών της δεν ήταν οι αναμενόμενοι, με τον Bautista στην 21η θέση, και τον Melandri στην 28η. Σίγουρα το εργοστάσιο του Noale έχει πολλή δουλειά στα χέρια του, ώστε να κάνει τη μοτοσικλέτα ανταγωνιστική.




 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ