net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όπως κάθε χρόνο, το εργοστάσιο της Moto Guzzi άνοιξε τις πόρτες του στους φίλους της εταιρείας και αυτοί ήρθαν σε αριθμό ρεκόρ.

Πάντα υπέροχη η εμπειρία πολλών κλασικών μοντέλων.

Το χάζι ουδείς εμίσησε.

Ο έλικας της ιστορικής πρώτης αεροσήραγγας αποτελεί σημαντικότατο ιστορικό κειμήλιο και αξιοθέατο.

Μόρφωση για τις νέες γενιές.

Και test rides, και βόλτες σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ευρώπης και εργοστάσιο και τα πάντα όλα.

Moto Guzzi Open House 2015

Το Σαββατοκύριακο 11 με 13 Σεπτεμβρίου, αφιερωμένο στον εορτασμό της θρυλικής Moto Guzzi που ιδρύθηκε το 1921, ολοκληρώθηκε με προσέλευση-ρεκόρ που ξεπέρασε τις 15.000 συμμετοχές.

 
Οικογένειες και φίλοι της εταιρείας έφτασαν στο Mandello del Lario από όλο τον κόσμο για να πάρουν μέρος σε ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων. Μπροστά από το εργοστάσιο μπορούσες να θαυμάσεις αναρίθμητες σταθμευμένες μοτοσικλέτες Moto Guzzi με αγγλικές, γερμανικές, ισπανικές, γαλλικές, αυστριακές, δανέζικες, ελβετικές, βελγικές πολωνικές, ουγγρικές ακόμη και ρωσικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Πάνω από 9.000 επισκέψεις σημειώθηκαν και στο μουσείο της Moto Guzzi, που μέσα από τα εκθέματα του αναπαριστά με γλαφυρό τρόπο την ιστορική διαδρομή του κατασκευαστή μοτοσικλετών με τον διάσημο αετό από το 1921 μέχρι σήμερα.

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων περισσότεροι από 400 Guzzisti εκμεταλλεύτηκαν τις δοκιμαστικές διαδρομές για τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν το πιο πρόσφατα μοντέλα, όπως το V7 II, California 1400, τα ισχυρά Eldorado και  Audace.

Επιπλέον εκατοντάδες ήταν και τα νέα μέλη που προστέθηκαν στην επίσημη κοινότητα των ιδιοκτητών μοτοσικλετών The Clan όπου τα μέλη μπορούν να μοιραστούν την υπερηφάνεια του να είσαι Guzzista. Οι επισκέπτες ήταν ενθουσιασμένοι και γοητευμένοι από τη διάσημη αεροδυναμική σήραγγα, που χτίστηκε το 1950 (πρώτη στον κόσμο στο είδος της), ενώ χρειάστηκαν τρεις ημέρες συνεχούς εργασίας για τον διάσημο καλλιτέχνη Aryk Old Paint, να διακοσμήσει για τους δεκάδες λάτρεις τα κράνη και τα μπουφάν τους με τον αετό της Moto Guzzi.
 
Τεράστια επιτυχία επίσης σημείωσε και  η διαδικασία του ολοκληρωμένου δωρεάν τεχνικού ελέγχου για όσους από τους Guzzisti το επιθυμούσαν κατά την προσέλευση τους. Ο δωρεάν τεχνικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε στο συνεργείο του εργοστασίου: μια κορυφαία στιγμή η επιστροφή των μοτοσικλετών στην τόπο προέλευσής τους που ολοκληρώθηκε με έναν τεχνικό έλεγχο (check-up) από τα ίδια έμπειρα χέρια των μηχανικών που καθημερινά κατασκευάζουν νέα μοντέλα για τη Moto Guzzi.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ