net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όσοι... πιστοί Guzzisti προσέλθουν θα ζήσουν ιστορικές στιγμές στις εγκαταστάσεις της ιταλικής εταιρείας.

12 με 14 Σεπτεμβρίου 2014 το Mandello Del Lario θα ανοίξει τις πύλες του για τους λάτρεις της μοτοσικλέτας.

Moto Guzzi Open House 12-14/9

Τρεις ημέρες στις εγκαταστάσεις της Moto Guzzi θα περάσουν οι λάτρεις της ιταλικής εταιρείας που θα ταξιδέψουν ως το Mandello del Lario, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει άκρως ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

 
Σε πυρετώδεις ρυθμούς βρίσκονται οι τελικές προετοιμασίες στο Mandello, σε αναμονή της προσέλευσης των φίλων της Moto Guzzi που –κατά ετήσια παράδοση- ταξιδεύουν μέχρι  την πόλη Larian το δεύτερο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου, η δημοφιλής κόκκινη πόρτα με τον χρυσό αετό στην Via Parodi 57, θα ανοίξει και θα υποδεχθεί τους λάτρεις της Moto Guzzi με σκοπό να ανακαλύψουν ή να ξαναζήσουν την εμπειρία της επίσκεψής τους σε ένα ιδιαίτερα μοναδικό εργοστάσιο.

Όσοι τυχεροί προσέλθουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία και την βιομηχανική αρχιτεκτονική των εργοστασιακών εγκαταστάσεων, να δουν από κοντά την αεροσήραγγα, τον χώρο συναρμολόγησης των κινητήρων και της γραμμής παραγωγής και να θαυμάσουν από κοντά πάνω από 150 εκθέματα μοτοσικλετών. Από το GP (Guzzi-Parodi) μέχρι το MGS01, όπως επίσης και το πρώτο Normale που κατασκευάστηκε το 1921 και επέστρεψε φέτος στο Μουσείο της Moto Guzzi.

Έπειτα από τα σημαντικά ιστορικά δίκυκλα θα ακολουθήσουν τα πιο μοντέρνα. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν –δωρεάν- τα κυριότερα μοντέλα της φετινής γκάμας όπως το πολυτελές California 1400 και το εκλεπτυσμένο V7 σε όλες τις εκδόσεις τους.

Ένα χαρακτηριστικό του 2014 Moto Guzzi Open House, που αναμένεται να είναι από τα δημοφιλέστερα, θα είναι ο χώρος των Custom δημιουργιών. Εκεί θα βρίσκονται τα Special μοντέλα που έχουν κατασκευαστεί από γνωστά καταστήματα custom όπως: RossoPuro, South Garage, Millepercento και Radical Guzzi.

Στο πνεύμα της φιλοξενίας και της θερμής υποδοχής που κάνει το Mandello ένα αξιαγάπητο μέρος για κάθε αναβάτη, οι επισκέπτες της φετινής συγκέντρωσης θα έχουν τη δυνατότητα να κατασκηνώσουν ελεύθερα στη περιοχή Lido έχοντας στα πόδια τους την όμορφη θέα του Lario.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ