net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Υπό δοκιμή στα πέριξ του εργοστασίου της Aprilia το bagger της Moto Guzzi.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα συλλαμβάνεται σε δοκιμές. Εδώ παλιότερο ινσταντανέ από τον Απρίλιο.

Το πρωτότυπο MGX-21 στην περσινή EICMA στο Μιλάνο.

Αν εξαιρέσουμε τις κόκκινες κεφαλές των κυλίνδρων, η υπό δοκιμή μοτοσυκλέτα είναι αρκετά κοντά στο MGX-21 ως εκτέλεση.

Moto Guzzi California Bagger

Μια ακόμη έκδοση του ιταλικού cruiser εθεάθη και συνελήφθη σε φάση δοκιμών, υποδεικνύοντας την τάση της Moto Guzzi να χτυπήσει στα ίσια την αγορά των ΗΠΑ με στοχευμένα προϊόντα.

 
Πέρυσι στο Μιλάνο η Moto Guzzi είχε ως έκθεμα ένα πρωτότυπο βασισμένο στο California 1400 με το όνομα MGX-21. Ουσιαστικά επρόκειτο για ένα bagger σχέδιο με μασίφ μπροστινή ζάντα, χαμηλόκαι μακρύ σουλούπι, το απαραίτητο φέρινγκ και βαλίτσες ενσωματωμένες στα πλαστικά της μοτοσυκλέτας.
Μια μοτοσυκλέτα σε αυτό το στυλ έχει συλληφθεί μερικές φορές σε δοκιμές στην Ιταλία και τώρα ο φακός την έπιασε σε φαινομενικά προχωρημένη φάση εξέλιξης να κάνει βόλτες γύρω από το εργοστάσιο της Aprilia στο Noale, κοντά στη Βενετία της Ιταλίας.

Είναι προφανές πως πρόκειται για την έκδοση παραγωγής του MGX-21 και προσέχουμε πως ήδη υπάρχει μια ενδιαφέρουσα εκδοχή του μασίφ τροχού υπό δοκιμή μπροστά. Πίσω η ζάντα είναι ένα στάνταρ κομμάτι από το Eldorado, αλλά φανταζόμαστε πως στην τελική μορφή της μοτοσυκλέτας θα είναι και εκεί μια ασορτί ζάντα με την μπροστινή.

Στο αγγλικό Bike Social όπου δημοσιεύεται η φωτογραφία, αναφέρεται πως η μοτοσυκλέτα δοκιμαζόταν δίπλα σε μια Harley-Davidson Electra Glide - σαφές δείγμα γραφής για τον στόχο της νέας Moto Guzzi. Δεν ξεχνάμε πως πρόσφατες φωτογραφίες από νέες εκδόσεις του V7 επιβεβαιώνουν την πρόθεση της ιταλικής εταιρείας για μπάσιμο την αγορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ