net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέα επίπεδα ρεαλισμού στο Moto GP17

Moto GP17 video game

Ένας τίτλος για όσους θέλουν να νιώσουν πρωταθλητές, αλλά δεν αποχωρίζονται και την άνεση του καναπέ τους.

 
Τα video games εξελίσσονται συνεχώς, φτάνοντας πλέον σε απίστευτα επίπεδα ρεαλισμού τόσο στο θέμα των γραφικών όσο και στο gameplay. Υπάρχουν τίτλοι για κάθε είδος και κατηγορία και  μία από αυτές είναι και του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Το Moto Gp φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι εκτός και όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2017 θα έχει το δικό του τίτλο.  Η κυκλοφορία του αναμένεται τον Ιούνιο για τις κονσόλες  Ps4, Ps4 pro, Xbox One και για Pc.

Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη αλλαγή που θα έχει φέτος και για πρώτη φορά το παιχνίδι, είναι ότι  θα ¨τρέχει¨ σε 60 fps. Χάρη σε αυτό, ο ρεαλισμός θα περάσει σε νέα επίπεδα, αφού η κίνηση θα είναι πολύ πιο φυσική.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα υπάρχουν όλες οι πίστες, οι αναβάτες και οι ομάδες του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2017 χωρίς να λείπουν και 70 ακόμα θρυλικοί οδηγοί περασμένων εποχών. Σύμφωνα με την εταιρία αλλαγές θα γίνουν και στο διαδικτυακό παιχνίδι  με σκοπό να γίνει πιο συναρπαστικό και ανταγωνιστικό.

Αναμονή, λοιπόν, μέχρι τον Ιούνιο όπου θα μπορείτε να ¨λιώσετε¨ τα χειριστήρια σας άφοβα χωρίς τον κίνδυνο κάποιας πτώσης.

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ