net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το MotoGP σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι όπου σκοπός είναι να τους αγοράσεις όλους.

Ακόμη και στο ταμπλό του επιτραπέζιου, για να γίνεις καλός στο MotoGP θα πρέπει να έχεις λεφτά. Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά.

Monopoly MotoGP Edition

Ένα από τα δημοφιλέστερα επιτραπέζια παιχνίδια όλων των εποχών συνδυασμένο με τον κορυφαίο αγωνιστικό θεσμό της μοτοσυκλέτας. Από την Ισπανία φυσικά, με την άδεια της Dorna.

 
Η Ισπανική εταιρεία Eleven Force ειδικεύεται στα επιτραπέζια παιχνίδια και τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα της έχει κάνει θραύση με τις δύο ειδικές εκδόσεις της θρυλικής Monopoly, Real Madrid και Barcelona.
Καθώς λοιπόν το MotoGP είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ισπανία και οι περισσότεροι εκ των κορυφαίων αναβατών του είναι Ίβηρες, σκέφτηκαν να τα συνδυάσουν.

Με την άδεια της Dorna λοιπόν, ιδού η επίσημη Monopoly MotoGP Edition, με όλες τις πίστες του πρωταθλήματος και τους αναβάτες του 2015. Λέτε στις κάρτες να έχει δράσεις του στυλ "σε έκλεισε ο Marquez, χάσε ένα γύρο", "σε κλώτσησε ο Rossi, πήγαινε στην Clinica Mobile", "αγριοκοίταξες τον Lorenzo, πήγαινε φυλακή" και άλλα τέτοια χαριτωμένα; Πλάκα θα είχε.

Το παιχνίδι βρίσκεται προς πώληση και στο ηλεκτρονικό μαγαζί του επίσημου Motogp.com, ωστόσο δε διευκρινίζεται αν προσφέρεται και σε άλλη γλώσσα εκτός των Ισπανικών.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ