net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η πατέντα για το σχέδιο της συγκεκριμένης ζάντας κατατέθηκε από την TVS στην Ινδία.

Μικρά BMW: Σύντομα κοντά μας;

Τελευταία πατέντα που διέρρευσε στο Διαδίκτυο υποδεικνύει ότι μάλλον δεν θα περιμένουμε πολύ ακόμη για να δούμε και επίσημα τις μικρές μοτοσικλέτες που εξελίσσουν οι Βαυαροί σε συνεργασία με την TVS.

 
Πριν από τέσσερις περίπου μήνες σας παρουσιάσαμε τη φωτογραφία μιας μοτοσικλέτας που φέρεται να είναι εκείνη που εξελίσσουν οι δύο εταιρίες κατά τις δοκιμές της επί γερμανικού εδάφους. 

Τα τελευταία νέα σχετικά με την πρόοδο της εξέλιξής της έχουν να κάνουν με την κατοχύρωση της πατέντας για το σχέδιο της συγκεκριμένης ζάντας που βλέπετε στη φωτογραφία, με την πατέντα να κατοχυρώνεται στην Ινδία από την TVS.

Αυτό από μόνο του δεν λέει πολλά αλλά σύμφωνα με την ιστοσελίδα Visordown η συγκεκριμένη ζάντα έχει ακριβώς το ίδιο σχέδιο με εκείνη της μοτοσικλέτας που συνέλαβε ο κατασκοπικός φακός στη Γερμανία. Με λίγα λόγια BMW και TVS είναι μάλλον στη διαδικασία κατοχύρωσης της σχεδίασης και του κάθε τμήματος της μοτοσικλέτας ξεχωριστά και αυτό συνήθως γίνεται λίγο πριν από την παρουσίαση ενός καινούριου μοντέλου.

Έτσι, όλα δείχνουν ότι η μοτοσικλέτα που φέρει, προς το παρόν, την κωδική ονομασία «K03» και κινείται από μονκύλινδρο κινητήρα 300 κ.εκ. θα δει σύντομα και δια της επίσημης οδού τα φώτα της δημοσιότητας. Ίσως και στα επόμενα ευρωπαϊκά σαλόνια.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ