net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Michael van der Mark: Πώς έφτασε στο WSBK

Ένα όμορφο βίντεο της Honda Racing Europe για το ανερχόμενο αστέρι της, Michael van der Mark. Πώς ξεκίνησε τους αγώνες, πότε έμαθε να παρκάρει φορτηγό (!), ποιος αναβάτης τον εμπνέει και άλλα ενδιαφέροντα για τον ταχύτατο Ολλανδό.

 
Αν και ξεκίνησε να ασχολείται με τους αγώνες σε «προχωρημένη» ηλικία, ο χαμηλών τόνων 21χρονος Michael van der Mark είναι ένας αναβάτης που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον επάνω του, με την ταχύτητα που επιδεικνύει μέσα στις πίστες, την αποφασιστικότητα και φυσικά με τον εντυπωσιακό ρυθμό που βελτιώνεται. Πρωταθλητής Ευρώπης στα SS, το 2012, Παγκόσμιος πρωταθλητής πέρσι (2014), πάλι στα SS, και φέτος στην ομάδα της Pata Honda στο WSBK. Περισσότερα για την μέχρι τώρα καριέρα του Ολλανδού μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το όμορφο βίντεο της Honda Racing Europe έρχεται απλά να ρίξει λίγο περισσότερο φως στη ζωή του Michael με όμορφες λεπτομέρειες που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα. Από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που θα ακούσετε στο βίντεο είναι ότι ο van der Mark, τα πρώτα του βήματα τα έκανε με quad, ενώ αμέσως μετά στη ζωή του μπήκαν τα minimoto. Ύστερα από πολύ μικρή ηλικία έμαθε να οδηγεί φορτηγό το οποίο μπορούσε να παρκάρει μόνος του σε ηλικία μόλις 13 ετών- η οικογένειά του έχει μεταφορική εταιρία στην Ολλανδία. 

Ο αναβάτης που τον εμπνέει περισσότερο από όλους είναι ο Valentino Rossi, ενώ η μεγαλύτερη επιρροή στη ζωή του είναι ο πατέρας του. «Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα μαζί», λέει χαρακτηριστικά στο βίντεο. Θέλει να γίνει ξανά παγκόσμιος πρωταθλητής, ενώ απώτερος στόχος του είναι να αγωνιστεί στο MotoGP. Αξίζει να δείτε αυτό το βίντεο αφού ο Ολλανδός, όπως δείχνουν όλα, θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ