net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H εν λόγω C-01, στα χαρακτηριστικά Βρετανικά αγωνιστικά χρώματα.

Μια Lotus C-01 πωλείται!

Σε δημοπρασία εντοπίστηκε μία από τις ελάχιστες Lotus C-01 που κατασκευάστηκαν εντοπίστηκε σε δημοπρασία στην Αμερική, με το ποσόν της να φτάνει σε…αστρονομικά πραγματικά νούμερα!

 
Θυμάστε την Lotus C-01; Την ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα της Lotus που χρησιμοποιεί κινητήρα από ΚΤΜ RC8R και κατασκευάστηκε σε μόλις 100 κομμάτια, το 2014; Ήδη μια από αυτές βρέθηκε σε δημοπρασία, αποδεικνύοντας ότι, για οποιονδήποτε από τους 100 τυχερούς ιδιοκτήτες της, η μοτοσυκλέτα αποτέλεσε μια… επένδυση! 

Γιατί το λέμε αυτό;  Μόλις θα δείτε τα ποσά τα οποία άγγιξε η μοτοσυκλέτα στην δημοπρασία, θα καταλάβετε! Αρχικά, να θυμίσουμε ότι το συλλεκτικό μοντέλο κόστιζε περί τα 80.000 ευρώ, όταν κυκλοφόρησε. Τώρα, η μοναδική από τις 100 μοτοσυκλέτες που πωλήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται στην δημοπρασία του οίκου Mecum και αναμένεται να «πιάσει» τις 400.000 ευρώ! 

Η δημοπρασία δεν έχει τελειώσει ακόμη, ενώ το ακριβές ποσό μπορεί να μαθευτεί μόνο μετά την ολοκλήρωσή της… Ωστόσο, σκεφτείτε για τι αξία μιλάμε, για μια μοτοσυκλέτα που έχει ξεπεράσει σε τιμή πολλά μοντέρνα supercars! 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ