net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η αναγνωρισιμότητα πληρώνεται κι ας μη συνοδεύεται από τα ανάλογα αποτελέσματα.

Ένα έγχρωμο Guy Martin στο πλάι του ελαστικού και μερικά σκαλισμένα logo ξεχωρίζουν τα Special Edition από τα απλά Racetec RR.

Το κρανίο με τα δύο γερμανοπολύγωνα είναι πλέον ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο σηματάκι.

Τα Racetecc RR του Guy Martin διατίθενται στις κλασικές διαστάσεις των superbikes.

Metzeler Racetec RR Guy Martin Special Edition

H Metzeler, υποστηρίκτρια του Guy Martin στους αγώνες του, παρουσίασε μια ειδική σειρά των αγωνιστικών της ελαστικών Racetec RR με το όνομα του διάσημου αναβάτη στο πλάι και το logo του σκαλισμένο στο πέλμα.

 
Τα ελαστικά της Metzeler είναι γνωστά στους φίλους των σπορ μοτοσικλετών και η σειρά Racetec RR έχει το δικό της κοινό στις πίστες και τους δρόμους. Ανάμεσα σε αυτό το κοινό βρίσκεται και ο Guy Martin, ο διασημότερος αναβάτης που δεν έχει κερδίσει ποτέ στο Isle of Man TT - παρότι έχει ανέβει δεκάδες φορές στο βάθρο, ποτέ όμως στο πρώτο σκαλί. Η γερμανική εταιρεία που του χορηγεί τα λάστιχά του, αποφάσισε τώρα να εξαργυρώσει τη ασύλληπτη δημοφιλία του Martin, παρουσιάζοντας το Metzeler Racetec RR "Guy Martin" Special Edition.

Τα συγκεκριμένα ελαστικά δε διαφέρουν σε τεχνολογία από τα "απλά" Racetec RR, απλώς φέρουν στην πλαϊνή ζώνη ένα σήμα που αναγράφει Guy Martin, ενώ και στο πέλμα τους σε διάφορα σημεία έχουν σκαλιστό το σηματάκι του διάσημου αναβάτη, ήτοι μια νεκροκεφαλή σε καρτουνίστικο στυλ με δύο πολύγωνα κλειδιά ως άλλα κόκκαλα.
Θα διατίθενται σε μέγεθος 120/70ZR17 (58W) μπροστά, ενώ για πίσω υπάρχουν δύο επιλογές: 180/55ZR17 (73W) και 190/55ZR17 (75W). Αυτά, όπως λέει ο Metzeler, είναι τα πιο ακραία λάστιχα αγωνιστικών προδιαγραφών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν νόμιμα στον δρόμο σε αυτές τις διαστάσεις.

Τα Metzeler του Guy Martin θα πωλούνται μέσω του προσωπικού e-shop του Βρετανού αναβάτη.

Δείτε την ιστορία αυτών των ειδικών ελαστικών στο σχετικό βίντεο της Metzeler που ακολουθεί.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ