net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μπορεί ο Valentino Rossi να κυνηγήσει ακόμα το πρωτάθλημα;

Μετά το Assen, τι;

Μετά την πτώση του στο Assen , ο Valentino Rossi είναι 42 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Marc Marquez, με το πρωτάθλημα να εξελίσσεται μάλλον σε μια δύσκολη υπόθεση…

 
Στον αγώνα-θρίλερ του Assen την Κυριακή, ο Valentino Rossi είχε την τρίτη του εγκατάλειψη για το φετινό πρωτάθλημα, αφού είχε πτώση κυνηγώντας ακόμη και την νίκη.

Ο «Γιατρός» έχασε το μπροστινό του στο δεύτερο σκέλος του αγώνα, ο οποίος διακόπηκε με κόκκινη σημαία λόγω έντονης βροχόπτωσης, για να επανεκκινήσει λίγα λεπτά αργότερα. 

Ο Valentino Rossi σχολίασε το ατυχές αυτό αποτέλεσμα λέγοντας ότι πρόκειται για δικό του, και μόνο, λάθος: «Πολύ κρίμα, γιατί σήμερα είχα μια σημαντική ευκαιρία να μαζέψω πόντους για το πρωτάθλημα. Είχα καλό ρυθμό και ένιωθα καλά. Η απόφαση για την κόκκινη σημαία ήταν σψστή, γιατί είχα αρχίσει να γλιστράω πολύ και δεν έβλεπα τίποτα. Μετά, βάλαμε το μαλακό πίσω ελαστικό και ήταν ακόμα καλύτερα από πριν! Αλλά έκανα λάθος… ήμουν πιο γρήγορος, πίεσα περισσότερο από όσο έπρεπε, ήταν ένα χαζό λάθος και ζητώ συγγνώμη από την ομάδα μου, διότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε…»

Ο αγώνας του Assen θεωρείται από πολλούς ένα κρίσιμο σημείο καμπής στο πρωτάθλημα, κάθε χρόνο, καθώς λέγεται ότι όποιος οδηγός είναι μπροστά μέχρι εκείνη την στιγμή, θα είναι και αυτός που θα πάρει το πρωτάθλημα…

Ποια είναι η δική σας γνώμη; Ο Rossi έχει πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλητής για 10η φορά ή είναι πολύ αργά, πλέον; Γράψτε μας τα σχόλιά σας κάνοντας κλικ εδώ! 

 
  • Jorge

    καιρός να αποσυρθει ο γιατρός, τοπο στα νιατα, ειναι καλός οκ προσεφερε πολλα οκ αλλα φτανει με αυτον

     
  • παναγιωτης

    Δεν ξέρω ποιος θα το πάρει αλλα και μόνο που έβλεπα τον λορεντζο τελευταίο στον αγώνα χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα δεν ήθελα τίποτα άλλο. Μετά απο τον γιατρό το χάος στα moto gp θα χάσει όλη τουν την λάμψη

     
  • vasilis

    Θα είναι πολύ δύσκολο να το σηκώσει ο γιατρός φέτος...αφού δεν το σήκωσε πέρσι που φροντίσανε τα ισπανάκια να του το πάρουν από το χέρι, δύσκολο αν το σηκώσει μέχρι το τέλος της καριέρας του.

     

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ