net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Save the dates: 20 με 21 Σεπτεμβρίου, στον εξωτερικό χώρο της αποθήκης 8, στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Το Scooter Moto Festival πηγαίνει βόρεια.

Μεγάλα δώρα περιμένουν τους επισκέπτες της εκδήλωσης, με σημαντικότερο το scooter Logik 125 της Keeway!

Ένα διήμερο με πολλές νέες μοτοσικλέτες, scooter και ATV, που παρουσιάζονται σε μεγάλο χώρο, με τη δυνατότητα test ride σε πολλά best selling μοντέλα!

Η ομάδα SXS θα παρουσιάσει extreme stunt show με μοτοσικλέτες, scooter, ATV και BMX, ενώ ο Λευτέρης Πίππος, θα κάνει μια μοναδική επίδειξη trial.

Μεγάλα δώρα στο SMF της Θεσσαλονίκης!

Στις 20-21 Σεπτεμβρίου 2014, το Scooter Moto Festival κάνει ντεμπούτο στη Θεσσαλονίκη. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εντυπωσιακά δώρα, με σημαντικότερο ένα Scooter Keeway Logik 125!

 
Η μοναδική έκθεση-εκδήλωση-γιορτή του δικύκλου που κατάφερε όχι μόνο να επιβιώσει στην εποχή της κρίσης, αλλά και να αναπτυχθεί, επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητες της. Έτσι, στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου το Scooter Moto Festival κάνει ντεμπούτο στη Θεσσαλονίκη! 

Ένα διήμερο γεμάτο αγάπη για τη μοτοσικλέτα και το scooter, στον όμορφο, εξωτερικό χώρο της Αποθήκης 8 στο λιμάνι, κοντά στο κέντρο της πόλης. Ένα διήμερο με πολλές νέες μοτοσικλέτες, scooter και ATV, που παρουσιάζονται σε μεγάλο χώρο, με τη δυνατότητα  test ride για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα! Θα παρουσιάζονται επίσης ρούχα, αξεσουάρ, ανταλλακτικά και υπηρεσίες που αφορούν τους μοτοσυκλετιστές.

Παράλληλα, η ομάδα SXS θα παρουσιάσει extreme stunt show με μοτοσικλέτες, scooter, ATV και ποδήλατα BMX, ενώ εκεί θα είναι και ο πρωταθλητής Ελλάδας Λευτέρης Πίππος, σε μια μοναδική επίδειξη trial.

Το βράδυ του Σαββάτου θα γίνει πάρτυ ΄80s και ΄90s με γνωστούς D.J. και την Κυριακή στις 19:00 κλήρωση ενός scooter KEEWAY LOGIK 125, ενός MINI MOTO, μπουφάν HONDA, προϊόντα DAINESE και πολλά άλλα. Αν είστε στη Β. Ελλάδα, αγαπάτε τους δύο τροχούς, ή αυτούς που τους αγαπούν, σας περιμένουμε στην Αποθήκη 8, 10πμ μέχρι 9μμ για ένα αξέχαστο διήμερο!

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ