net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μοναδική εμπειρία για όσους παραβρέθηκαν, το Moto Guzzi Open House 2016.

Μοναδική εμπειρία για όσους παραβρέθηκαν, το Moto Guzzi Open House 2016.

Μοναδική εμπειρία για όσους παραβρέθηκαν, το Moto Guzzi Open House 2016.

H ξεχωριστή MGX-21 που αποτέλεσε το επίκεντρο της προσοχής!

Moto Guzzi Open House 2016: Με ρεκόρ συμμετοχών από όλο τον κόσμο

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε η προσέλευση των Guzzisti στην ειδική εκδήλωση της εταιρείας, η οποία άνοιξε τις πόρτες του εργοστασίου της στο κοινό.

 
Έχουν περάσει 95 χρόνια από τότε που οι Carlo Guzzi και Giorgio Parodi ίδρυσαν τη μάρκα με έμβλημα τον αετό. Για τον εορτασμό της επετείου, η Moto Guzzi διοργάνωσε και φέτος την εκδήλωση Open House, το παραδοσιακό ραντεβού του Σεπτεμβρίου, που συγκέντρωσε περισσότερους από 25 χιλιάδες Guzzisti από ολόκληρο τον κόσμο, που κατέφτασαν στις εγκαταστάσεις του Mandello πάνω στις Guzzi τους.
Κατά τη διάρκεια του τριημέρου πραγματοποιήθηκαν πάνω από 700 test ride, ενώ οι φίλοι της μάρκας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις γραμμές παραγωγής κινητήρων και μοτοσυκλετών, εκεί όπου γεννιούνται οι Moto Guzzi για όλες τις αγορές του κόσμου, το ιστορικό μουσείο, που στεγάζει πάνω από 150 μοτοσυκλέτες, από την GP έως την MGS-01, αλλά και την πρώτη Normale κατασκευής 1921, και βέβαια την αεροσήραγγα, πάντα αξιοθαύμαστη ως η πρώτη και μοναδική στον μοτοσυκλετιστικό κόσμο, ένα τεχνολογικό κομψοτέχνημα της δεκαετίας του 50.

Αστέρι της εκδήλωσης ήταν η MGX-21, πρωταγωνίστρια και στο 76ο Sturgis Motorcycle Rally, το πιο σημαντικό ράλι μοτοσυκλετών που πραγματοποιήθηκε αρχές Αυγούστου στη Νότια Ντακότα. Η άφιξη της MGX-21, που χαρακτηρίστηκε από το Αμερικανικό κοινό ως «το γρηγορότερο bagger όλων των εποχών», σηματοδοτεί την έναρξη, σε ό,τι αφορά το προϊόν, μιας πενταετούς περιόδου που θα οδηγήσει μέχρι την εκατοστή επέτειο το 2021.

Στις δράσεις του τριημέρου συμμετείχαν και αντιπρόσωποι Moto Guzzi από τις πιο σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίοι το προηγούμενο διήμερο είχαν παρακολουθήσει το MGX-21 LaunchPad, ένα ολοκληρωμένο βιωματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και γνωριμίας αφιερωμένο στα μοναδικά χαρακτηριστικά της MGX-21.

Ακόμη και η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (FMI) συμμετείχε στον εορτασμό-ορόσημο των 95 ετών της Moto Guzzi, μιας μάρκας που έχει κατακτήσει 15 παγκόσμιους τίτλους (8 οδηγών και 7 κατασκευαστών) σε πρωταθλήματα μοτοσυκλετών Grand Prix. Με την ευκαιρία της ταυτόχρονης διεξαγωγής του αγώνα Moto GP στο Misano Adriatico, ο πρόεδρος του οργανισμού Paolo Sesti, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον Davide Zanolini, Διευθυντή Marketing και Επικοινωνίας του Ομίλου Piaggio.
 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ