net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

To σχέδιο που κατέθεσε προς κατοχύρωση η Suzuki. Το σύστημα και τα σημεία από τα οποία παίρνει πληροφορίες φαίνεται στο κέντρο.

Με ηλεκτρονικές αναρτήσεις!

Σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας μας αποκαλύπτουν ότι η Suzuki προτίθεται να εξοπλίσει το αειθαλές on-off μοντέλο της με νέες, ηλεκτρονικά αυτορυθμιζόμενες αναρτήσεις.

 
Μια ενδιαφέρουσα προσθήκη ετοιμάζει η Suzuki για το μεγάλο της on-off, V-Strom 1000. H Ιαπωνική εταιρεία κατέθεσε πατέντες, στις οποίες παρουσιάζεται ένα σύστημα ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενων αναρτήσεων, οι οποίες προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις τους ανάλογα με το φορτίο της μοτοσυκλέτας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πατέντα, το σύστημα της Suzuki θα συλλέγει δεδομένα για το φορτίο του δικύκλου και θα αλλάζει αυτόματα, τις ρυθμίσεις αποσβέσεων και προφόρτισης των εμπρός και πίσω αναρτήσεων. Τα δεδομένα που θα χρησιμοποιεί το σύστημα θα είναι το φορτίο αλλά και η ταχύτητα της μοτοσυκλέτας, πρακτικά λοιπόν μιλάμε για μία ημιενεργητική ανάρτηση, στα πρότυπα άλλων προτάσεων της κατηγορίας που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία!

Προς το παρόν, το σύστημα έχει προς το παρόν κατοχυρωθεί για χρήση στο V-Strom 1000, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά πιθανό ότι θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα της γκάμας της Suzuki. 
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ