net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το φετινό πρωτάθλημα αξίζει στον Valentino Rossi σύμφωνα με το Max Biaggi.

Max Biaggi: O Rossi αξίζει τον τίτλο

Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι απέδωσε ο «Ρωμαίος Αυτοκράτορας» σε σχετική ερώτηση και παρά την φιλία που τον συνδέει με τον μεγάλο αντίπαλο και team mate του «Γιατρού», Jorge Lorenzo.

 
Η αντιπαλότητα μεταξύ του Valentino Rossi και του Max Biaggi είναι γνωστή από τότε που ανταγωνίζονταν ο ένας τον άλλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, με τις σχέσεις τους να μην βελτιώνονται ούτε όταν χώρισαν οι δρόμοι τους.

Παρόλα αυτά και παρά το γεγονός ότι Biaggi και Lorenzo συνδέονται με φιλία, ο μεγάλος Ιταλός αναβάτης δήλωσε σε συνέντευξή του στην Gazzeta dello Sport ότι ο Rossi αξίζει αυτόν τον τίτλο: «Αν άλλοι αναβάτες είναι ταχύτεροι από σένα, όλη στου την εμπειρία και τις ικανότητες που έχεις στη διάθεσή σου. Στο Silverstone για παράδειγμα, η βροχή τον βοήθησε (τον Rossi), αν και θα μπορούσε να είχε πέσει. Δεν είναι όμως μόνο η τύχη, ο Rossi αξίζει τον τίτλο», δήλωσε ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας, ο οποίος πρόσθεσε ότι η καρδιά του βλέπει Lorenzo για πρωταθλητή, αλλά το μυαλό του δείχνει τον «Γιατρό», ενώ σύμφωνα με τον ίδιο οι τελευταίοι πέντε αγώνες του πρωταθλήματος είναι κάτι που «κανένας φίλαθλος δεν πρέπει να χάσει.»

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ