net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Όταν λέμε "τι κάνει ο άνθρωπος", το εννοούμε απόλυτα.

Martin Kratky 2014. Τι κάνει ο άνθρωπος!

Δείτε το showreel του Stunt Rider Martin Kratky για το 2014, και απολαύστε τον Τσέχο αναβάτη να εκτελεί ένα εντυπωσιακό ρεπερτόριο από κόλπα. Έχει στιλ, έχει κόλπα, ποιοτικό γύρισμα και μοντάζ, αλλά και μουσική.

 
Σας έχουμε ξαναγράψει για τον Martin Kratky, ενώ ο Τσέχος συνεχίζει αδιάλειπτα να εξελίσσει το οπλοστάσιο από τρικ που διαθέτει.
Παρακολουθώντας το βίντεο, θα λέγαμε πως ο Kratky ανήκει στην ελίτ των Stunt-Riders, είτε μιλάμε για Ευρώπη, είτε για Η.Π.Α., είτε παγκοσμίως. Συμβουλή: παρακολουθήστε όλο το βίντεο, καθώς μετά από τη μέση γίνεται ιδιαίτερα θεαματικό! Στο βιογραφικό του Kratky, περιλαμβάνεται η πρώτη θέση που παίρνει τα τελευταία 3 χρόνια (2012, 2013, 2014) στο Πρωτάθλημα Τσεχίας, η τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2011, αλλά και η 5η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2013. Κερασάκι; Η δεύτερη θέση που κέρδισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2014!

Και οι νίκες συνεχίζονται και το 2015, καθώς ο Kratky κέρδισε στη Βερόνα της Ιταλίας, αλλά και στη Λιθουανία, ενώ από ότι φαίνεται βελτιώνεται συνεχώς. Λέτε να τον δούμε να κερδίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015;  
 
Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Martin Kratky.

 

STUNT VIDEOS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ