net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εδώ ο Maverick Vinales με την Yamaha!

Μαίνονται δυνατές μάχες στο MotoGP

Όταν διαπιστώνει κανείς ότι ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής αξιολογεί τον Vinales στα ίδια επίπεδα με τον εαυτό του, τότε αντιλαμβάνεται ότι η νέα σεζόν θα είναι απίστευτα ανταγωνιστική!

 
Σε κανάλι της ισπανικής τηλεόρασης έδωσε συνέντευξη ο Marc Marquez και του ζητήθηκε να βαθμολογήσει στον εαυτό του και κάποιους οδηγούς. Ο αναβάτης βαθμολόγησε τον εαυτό του με εννέα και τον ίδιο βαθμό χάρισε και στον Maverick Vinales λόγω της πολύ επιτυχημένης εμφάνισης του με την Suzuki, ενώ δεν παρέλειψε να πικάρει τον Rossi βάζοντας του ένα οκτώ.
Η φετινή σεζόν μαίνεται να έχει δυνατές μάχες γιατί ο Rossi δεν θα είναι στην ίδια ομάδα με τον Lorenzo, ο Marquez καλείται να υπερασπίσει τον τίτλο του και ο Vinales, δείχνει ότι είναι ένας άξιος και σίγουρα υπολογίσιμος αναβατής. Ο Marquez είπε πως θεωρεί τον εαυτό του στο ίδιο επίπεδο με τον Maverick και πως στη σεζόν που έρχεται θα μονομαχήσουν αρκετά.

Ο Maverick, στέφτηκε πρωταθλητής στην κατηγορία του Moto3 την χρονιά του 2013. Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στην κατηγορία του MotoGP, ήταν πολύ ανταγωνιστικός και την τρίτη χρονιά της παρουσίας του στην κατηγορία βρέθηκε στην ομάδα της Yamaha. Στα δοκιμαστικά που έκανε με την μηχανή της νέας του ομάδας έδειξε ότι είναι ικανός να την αξιοποιήσει στο έπακρο.

Ο team manager της Suzuki Davide Brivio δήλωσε πως: «Ο Vinales θα είναι έτοιμος για τον πρώτο του αγώνα της σεζόν που έρχεται. Είναι έξυπνος και πολύ ταλαντούχος, γνωρίζει πότε να ζορίσει την μοτοσυκλέτα του και πάντα στοχεύει στην νίκη». Ενώ ο Valentino Rossi είπε πως έλπιζε ο Maverick να του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα αλλά τουλάχιστον είναι ίσοι.
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ