net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H MV Agusta Turismo Veloce RC!

Οι διαφορές μεταξύ της έκδοσης του 2015 και του 2017.

MV Agusta Turismo Veloce

Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες της ανανεωμένης Turismo Veloce της MV Agusta, το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στην EICMA της φετινής χρονιάς.

 
Μια στοχευμένη διαρροή φωτογραφιών από την MV Agusta, όσον αφορά το νέο Turismo Veloce της χρονιάς 2017, πραγματοποιήθηκε εχθές. Το νέο μοντέλο φέρεται να παρουσιάζεται επίσημα στην φετινή EICMA, στο Μιλάνο.
 
Φυσικά, ακόμη δεν είναι διαθέσιμα τεχνικά δεδομένα, αλλά το πιθανότερο είναι ότι η απόδοση της μοτοσυκλέτας θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα με το υπάρχον μοντέλο, με την απαραίτητη προσαρμογή του μοτέρ στα δεδομένα του Euro 4.  

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί η φωτογραφία μιας νέας έκδοσης του μοντέλου, η οποία θα ονομάζεται RC-πιθανότατα κατά το Reparto Corse- η οποία θα έχει έντονους χρωματισμούς εμπνευσμένους από τους αγώνες, με κόκκινο, λευκό και πράσινο να κυριαρχούν και να θυμίζουν τις αντίστοιχες F3 και F4.

Ακόμη, το μοντέλο πιθανολογείται ότι θα αποκτήσει νέες αναρτήσεις από την Sachs, οι οποίες θα είναι ημιενεργητικές, αλλά και 8 επιπέδων σύστημα traction control και τρία προγράμματα λειτουργίας του κινητήρα.

Περιμένουμε και περισσότερες πληροφορίες! 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ