net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έργο τέχνης, και λίγα λέμε. Πανέμορφο, αποτελεσματικό, εξωτικό, κτηνώδες σε δύναμη, το F4 RC θα παραχθεί μόλις σε 250 κομμάτια.

MV Agusta F4 RC. Επίσημο βίντεο.

Το νέο εξωτικό υπέρ-όπλο της MV Agusta, η Superbike F4 RC, που αποτελεί τον πρώτο καρπό μετά την υπογραφή συνεργασίας μεταξύ MV Agusta και AMG, είναι γεγονός, ενώ θα παραχθεί μόλις σε 250 κομμάτια. Προλάβετε!

 
Τιτάνιο, Carbon, Μαγνήσιο. Μόλις 175 κιλά, σε αγωνιστική περιβολή (μείον φλας, φώτα, κλπ.), με 212 Hp και κόφτη στις 13.600 σαλ.
Τιμή δεν γνωρίζουμε ακόμα, αν και πριν λίγο καιρό, μετά από διαρροές, κάτι είχε ακουστεί για 36.900 ευρώ, ενώ έχει γίνει γνωστό πως στις ΗΠΑ η τιμή της θα είναι 46.000 δολάρια.

Ο κινητήρας του RC μοντέλου, που προορίζεται για ομολογκασιόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε έχει νέας σχεδίασης κεφαλή, νέο στρόφαλο, μεγαλύτερα σώματα ψεκασμού, ελαφρύτερα πιστόνια και μπιέλες τιτανίου, ενώ στο κορμί της μοτοσυκλέτας θα βρούμε σε αφθονία βίδες τιτανίου, και πάμπολλα εξαρτήματα από μαγνήσιο και ανθρακόνημα -ώστε να επιτευχθεί η δίαιτα των 15 κιλών συγκριτικά με την F4 RR.

Οι αναρτήσεις προέρχονται από την Öhlins, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Brembo αναλαμβάνει τα φρένα, ενώ η Termignoni προσφέρει την υπέροχη 4-2-1-2 εξάτμιση από τιτάνιο.

Και φυσικά μην ξεχνάμε το μοντέλο του βίντεο, τον αναβάτη της εταιρείας Leon Camier, που δανείζει την απαραίτητη αγωνιστική αίγλη επιτυχίας στη νέα G4 RC.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ