net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δάνειο 15 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η MV Agusta.

MV Agusta: Δάνειο ύψους 15 εκατ. ευρώ

Δάνειο ύψους 15 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η MV Agusta. Με αυτά τα χρήματα η ιταλική εταιρία θα χρηματοδοτήσει το επιχειρηματικό της πλάνο την επόμενη τετραετία.

 
Με εξαίρεση την πλημμύρα στο εργοστάσιό της στα μέσα περίπου του Νοεμβρίου τα πράγματα για την MV Agusta φαίνεται να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η πρώτη επιτυχία για τους Ιταλούς ήρθε με τη συνεργασία τους με την Mercedes-AMG στις αρχές Νοεμβρίου--εξαγορά του 25% της εταιρίας από τους Γερμανούς. Μετά από αυτό, αλλά και τα πολλά  νέα μοντέλα που παρουσίασαν, οι Ιταλοί δείχνουν ότι βαδίζουν με σταθερά βήματα κοιτάζοντας το μέλλον με σιγουριά. Αυτό φαίνεται να το αναγνωρίζει και η αγορά με απόδειξη το δάνειο ύψους 15 εκατ. ευρώ που εξασφάλισε η MV Agusta για τη χρηματοδότηση το επιχειρηματικού της πλάνου.

Το δάνειο εκδόθηκε από την Banca Popolare di Milano (BPM) με εγγυητή το SACE Group και θα χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους της MV Agusta για τη χρηματοδότηση της παραγωγής των νέων της μοτοσικλετών αλλά και την ισχυροποίηση της παρουσίας της σε αγορές «κλειδιά», όπως είναι οι Η.Π.Α., η Βραζιλία και οι χώρες της Ν.Α. Ασίας.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ