net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την πώληση του 20% στην Mercedes-AMG φαίνεται να βρίσκεται η MV Agusta.

MV Agusta-AMG: Κοντά σε συμφωνία;

Οι πρώτες αναφορές από Γερμανία έκαναν λόγο για εξαγορά μέρους της MV Agusta από το Daimler Group. Οι αναφορές έρχονται τώρα και από Ιταλία με τη συμφωνία να θεωρείται σίγουρη.

 
Πριν από δύο περίπου μήνες σας είχαμε ενημερώσει για το ενδιαφέρον του Daimler Group προς την MV Agusta. Από ό,τι φαίνεται αυτό το ενδιαφέρον αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες με τη θυγατρική του Daimler Group, Mercedes-AMG GmbH, να αποκτά ένα μέρος της ιταλικής εταιρίας. 

Σύμφωνα με το έγκυρο  ιταλικό περιοδικό Motociclismo, η συμφωνία ανάμεσα στον γερμανικό βελτιωτικό οίκο και την MV Agusta, θα ανακοινωθεί στην ερχόμενη EICMA (6-9 Νοεμβρίου) και θα αφορά την απόκτηση περίπου του 20% των Ιταλών με την AMG να μην εμπλέκεται ενεργά στη διοίκηση. Αν η συμφωνία προχωρήσει όντως, τότε πέρα από την οικονομική τόνωση η MV Agusta θα έχει στο πλευρό της έναν πολύ ισχυρό «συνέταιρο» από τον οποίο θα μπορεί να επωφεληθεί στους τομείς τεχνολογίας-τεχνογνωσίας αλλά και σε εκείνον της εξέλιξης των προϊόντων της.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ