net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

H σειρά MOTUL 7100 με προδιαγραφές JASOMA2

10W30: Ιδανικό ιξώδες για κινητήρες της HONDA

15W50: Προτείνεται σε κινητήρες μοτοσυκλέτες DUCATI, KTM, BMW που απαιτούν ιξώδες SAE 15W-50.

5W40: Προτείνεται για μοτοσυκλέτες BMW, APRILIA, MOTOGUZZI, όπου απαιτείται ιξώδες SAE 5W-40.

10W40: Κατάλληλο για την πλειοψηφία των κατασκευαστών μοτοσυκλετών

10W50: Συνιστάται για μοτοσυκλέτες DUCATI, KTM, BMW με κινητήρες που απαιτούν ιξώδες SAE 10W-50.

10W60: Ιδανικό ιξώδες για κινητήρες  HUSQVARNA, KTM, MOTOGuzzi, Aprilia, MVAgusta

ΜΟΤUL: Η Επιβράβευση του κινητήρα

Το σήμα της ΜΟΤUL είναι γνωστό στους μοτοσικλετιστές και τα προϊόντα της αφορούν στην καλή λειτουργία της «καρδιάς»  του κινητήρα του δίκυκλου και η επιλογή τους είναι η επιβράβευση για τις υψηλές αποδόσεις που μας προσφέρει.

 
Η απαίτηση για σωστή προστασία και φροντίδα του κινητήρα, μεταφράζεται σε λιπαντικά της σειράς 7100, τεχνολογίας Εστέρων, σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες και αυστηρές απαιτήσεις των κατασκευαστών, σε ότι αφορά κατανάλωση λιπαντικού, οικονομία καυσίμου και standards.

Δοκιμές της FZG, έχουν αποδείξει ότι όλα τα προϊόντα της σειράς 7100 προσφέρουν την μέγιστη δυνατή προστασία του κιβωτίου ταχυτήτων (FLS >14). Επιπλέον προσφέρουν εξαιρετική αντοχή στη διάτμηση και αυξημένη προστασία του κινητήρα, καθώς και μέγιστη συμβατότητα με υγρό συμπλέκτη JASO MA2. Τα 100% συνθετικά λάδια με τεχνολογία εστέρων βελτιώνουν την αντοχή της λιπαντικής μεμβράνης ιδιαίτερα σε υψηλές θερμοκρασίες και υψηλές στροφές κινητήρα.

Η προδιαγραφή JASOMA2, είναι αυτή που προκαθορίζει τα πλέον αποδοτικά επίπεδα τριβής για τη σωστή εμπλοκή του συμπλέκτη σε όλες τις συνθήκες οδήγησης: την εκκίνηση, την επιτάχυνση και τη σταθερή, υψηλή ταχύτητα.

Το σύνολο της σειράς πληροί τις προδιαγραφές JASOMA2. Η ευκολία που προσφέρει η σειρά 7100 4Τ στην αλλαγή ταχυτήτων είναι εντυπωσιακή και οφείλεται στο γεγονός ότι βασίζεται στην τεχνολογία της γνωστής αγωνιστικής σειράς 300V.

Η τεχνολογία εστέρα που χρησιμοποιείται, προσδίδει στο λιπαντικό την ιδιότητα να προσκολλάται στα στοιχεία του κινητήρα, μειώνοντας την τριβή και την μηχανική φθορά, κυρίως κατά την εκκίνηση σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Τα όρια των ποσοστών περιεκτικότητας φωσφόρου και θείου, όπως αυτά ορίζονται από την JASOMA2 (< 1200 ppm) προσφέρουν βελτιωμένες συνθήκες λειτουργίας του καταλύτη και προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η σειρά 7100 4Τ της MOTUL αποτελείται  από 7 διαφορετικά προϊόντα, 100% συνθετικά λιπαντικά κινητήρων.

Διαθέσιμα ιξώδη:
5W40: Προτείνεται για μοτοσυκλέτες BMW, APRILIA, MOTOGUZZI, όπου απαιτείται ιξώδες SAE 5W-40.
10W30: Ιδανικό ιξώδες για κινητήρες της HONDA
10W40: Κατάλληλο για την πλειοψηφία των κατασκευαστών μοτοσυκλετών
10W50: Συνιστάται για μοτοσυκλέτες DUCATI, KTM, BMW με κινητήρες που απαιτούν ιξώδες SAE 10W-50.
10W60: Ιδανικό ιξώδες για κινητήρες HUSQVARNA, KTM, MOTOGUZZI, Aprilia, MVAgusta
15W50: Προτείνεται σε κινητήρες μοτοσυκλέτες DUCATI, KTM, BMW που απαιτούν ιξώδες SAE 15W-50.
20W50: Σχεδιασμένο για μονοκύλινδρους και twin κινητήρες, υδρόψυκτους ή αερόψυκτους και με ιξώδες τέτοιο, ώστε να αντισταθμίζεται η αραίωση του λαδιού από καύσιμο. Παρουσιάζει μειωμένη κατανάλωση λιπαντικού και επιτρέπει την εύκολη αλλαγή ταχυτήτων. Πληροί τις απαιτήσεις της HarleyDavidson.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα λιπαντικά μοτοσικλέτας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της MOTUL: http://www.motul.gr
 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ