net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στην προσφορά της ημέρας είναι το λουκέτο δισκόφρενου της εταιρίας ABUS!

Λουκέτο δισκόφρενου ABUS

Πέρα από την πτώση ο χειρότερος φόβος για τον αναβάτη είναι να του κλέψουν την μοτοσυκλέτα.

 
Φοβάστε μη σας συμβεί το χειρότερο; Νομίζετε ότι η μοτοσυκλέτα σας δεν είναι ασφαλής στο σημείο που την παρκάρετε; Αν ναι τότε θωρακίστε την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα με τα κατάλληλα αξεσουάρ προστασίας.
Το Λουκέτο δισκόφρενου της εταιρίας ABUS είναι υπερασφαλείας και διαθέτει ενσωματωμένο συναγερμό. Η διάμετρος του πείρου είναι 16 χιλιοστά ενώ το σώμα, τα τμήματα στήριξης, ο μηχανισμός κλειδώματος αλλά και ο πείρος είναι κατασκευασμένα από ενισχυμένο ατσάλι.

Ο συναγερμός έχει ισχύ 110 db και είναι βασισμένος στο σύστημα 3D της  ABUS για εντοπισμό οποιασδήποτε κίνησης της μοτοσυκλέτας σας.  Φυσικά ο συναγερμός σας ειδοποιεί μέσω μίας LED λάμπας ενώ διαθέτει διαφορετικό ήχο για το επίπεδο της μπαταρίας του, την ενεργοποίηση του αλλα και την κατάσταση του. Το σύστημα με τον κύλινδρο ABUS X PLUS προσφέρει μέγιστη προστασία στην μοτοσυκλέτα σας.

Η συσκευασία περιλαμβάνει δύο κλειδιά ασφαλείας εκ των οποίων το ένα είναι με φωτάκι LED, δύο μπαταρίες μεγέθους ΑΑΑ αλλά και την θήκη μεταφοράς του. Φυσικά στην περίπτωση που χάσετε τα κλειδιά σας με την αγορά του συναγερμού παίρνετε μία κάρτα με μοναδικό κωδικό για την αντικατάσταση τους.

Το λουκέτο της ABUS έχει περάσει το ICE SPRAY TEST και είναι  SECURITY LEVEL 19 το οποίο είναι και το ανώτατο της κατηγορίας του.

Επωφεληθείτε της προσφοράς και αποκτήστε το λουκέτο  της εταιρίας ABUS στην τιμή προσφοράς των 148 ευρώ, έναντι των 185 ευρώ της αρχικής τιμής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Wheel City στο τηλ.: 210 9018066 ή επισκεφτείτε την σελίδα του site κάνοντας κλίκ εδώ.
 

 

???? ?????-????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ