net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Benelli Lion Cub στην standard και στην Trail έκδοση!

To Benelli TRK 502!

Lion Cub και TRK 502

Παρόλες τις οικονομικές δυσκολίες και μπλεξίματα με τις τράπεζες που αντιμετώπισε η Benelli φαίνεται πως έχει ανακάμψει και θα βγάλει νέα μοντέλα το 2017.

 
Τα δύο νέα μοντέλα της εταιρίας είναι το Lion Cub και το TRK 502. Οι δύο μοτοσυκλέτες μοιράζονται τον ίδιο δικύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 499.6 κ .εκ με την ισχύ του να φτάνει τους 48 ίππους στις 8.500 στροφές. Η ροπή του κινητήρα φτάνει τα 4.58 kg στις 5.000 στροφές.

Το Lion θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με την μία να είναι η standard και η δεύτερη να είναι η Trail.
Και στις δύο εκδόσεις του μοντέλου, βλέπουμε ότι η εμφάνιση του είναι κλασική με ήπιες γραμμές, ανεστραμμένο πιρούνι, μεγάλο φανάρι και ευρύχωρη σέλα. Η διαφορά των δύο εκδόσεων είναι πως η Trail έκδοση έχει μπροστινό τροχό 19 ιντσών και λάστιχα κατάλληλα για χρήση στο χώμα.

Το TRK 502 αποτελεί την adventure πρόταση της Benelli. Η εμφάνιση του δεν έχει καμία σχέση με το Lion, καθώς είναι σχεδιασμένο με fairing ενώ έχει τοποθετηθεί και ζελατίνα ώστε να το κάνει πρακτικό για ταξίδι. Στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει τo TRK 502 θα έχει 17αρες ζάντες με λάστιχα κατάλληλα για άσφαλτο. Δεν αποκλείεται όμως αργότερα η προσθήκη μίας χωμάτινης έκδοσης.
 

 

BENELLI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ