net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πανέμορφο αποτέλεσμα, αυξημένη ασφάλεια, από μια πανέξυπνη ιδέα, με ένα πολύ φθηνό κιτ.

Lightmode. Φωτιζόμενο κράνος

Το Lightmode είναι μια πανέξυπνη ιδέα για να προσθέσετε στιλ και έξτρα ασφάλεια στις νυχτερινές σας μετακινήσεις. Ένα οικονομικό DIY κιτ που προσθέτει εντυπωσιακό εξωτερικό φωτισμό στο κράνος σας!

 
Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Lightmode, Thomas Plywaczewski, είναι αν μη τι άλλο ανήσυχο πνεύμα. Με πτυχίο Engineering Physics (δύσκολο στη μετάφραση, μπορούμε να το αποδώσουμε ίσως ως τεχνική φυσική), ως διατριβή είχε σκεφτεί ένα τρόπο συλλογής των διαστημικών σκουπιδιών! Μόλις 25 χρονών, γράφει ταυτόχρονα και μουσική (δική του είναι η μουσική επένδυση του βίντεο), παίρνει μέρος σε αγώνες Brazilian Ju Jitsu και έχει πάθος με τις μοτοσικλέτες (ιδιοκτήτης ενός CBR 600).
Η ιδέα του για το κιτ LightMode είναι απλή, αλλά εντυπωσιακή. Ένα ιδιαίτερα φθηνό κιτ (με τιμές που αρχίζουν από 69 δολάρια), με το οποίο ο οποιοσδήποτε αναβάτης μπορεί να αποκτήσει ένα φωτιζόμενο εξωτερικά κράνος, με αποτέλεσμα που θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας!

Το κιτ αποτελείται από ηλεκτροφωταυγές (electroluminescent) καλώδιο, ταινία με τις ίδιες ιδιότητες (που μπορεί να κοπεί σε σχήμα που εσείς επιθυμείτε), ένα μικρό σε διαστάσεις controller, κόλα, και DVD με οδηγίες τοποθέτησης! Το κιτ ταιριάζει σε όλα τα κράνη, ενώ αν δεν έχετε το χρόνο ή τις ικανότητες για το Do it Yourself, ο εφευρέτης του κιτ πουλάει μια σειρά από κράνη (HJC, SHOEI, ICON, κλπ), με το κιτ ήδη προσαρμοσμένο πάνω τους.

Το LightMode έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ το αρχικό ποσό που απαιτούνταν στο Kickstarter για την υλοποίηση του, και μπορείτε κι εσείς να παραγγείλετε το κιτ ή ένα ήδη τροποποιημένο κράνος, στη σελίδα του project, ΕΔΩ

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ