net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στον χάρτη σημειώνονται τα σημεία που απαιτούν την προσοχή μας και οι επιβαλλόμενες παρακάμψεις.

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Κόμβο Επιδαύρου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κόμβο Επιδαύρου λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης για δύο μέρες, από σήμερα Τρίτη 14 Ιουλίου έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015.

 
Από την Τρίτη 14 Ιουλίου 2015 έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, θα εφαρμοσθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κόμβο Επιδαύρου (ΧΘ 77,250) με ολικό αποκλεισμό του κλάδου εξόδου στην κατεύθυνση από Πάτρα και Τρίπολη προς Επίδαυρο και Λουτράκι. Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού όσοι οδηγοί έρχονται από Πάτρα ή Τρίπολη και επιθυμούν να κατευθυνθούν προς Επίδαυρο ή Λουτράκι αντί του κόμβου της Επιδαύρου: 

- αν έρχονται από Πάτρα θα εξέρχονται στον κόμβο της Αρχαίας Κορίνθου
- αν έρχονται από Τρίπολη (από την ΕΟ Κορίνθου – Τριπόλεως) θα εξέρχονται στον κόμβο Τριπόλεως

και εν συνεχεία ακολουθώντας την σχετική εργοταξιακή σήμανση παρακάμψεων θα εξυπηρετούνται μέσω των παράπλευρων και του τοπικού οδικού δικτύου προς Κόρινθο, ΕΟ Ισθμού – Αρχαίας Επιδαύρου και τη συνδετήρια οδό Ισθμού Λουτρακίου, όπως φαίνεται στο ακόλουθο σχηματικό διάγραμμα.
Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να υλοποιηθούν εργασίες ανακατασκευής ασφαλτοτάπητα από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.


 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ