net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Sold out το Honda RC213V-S παρά την τιμή των 188.000 ευρώ (στη Γερμανία) της βασικής έκδοσης.

Ξεπούλησε η Honda RC213V-S

Μπορεί να αποτελούν ένα απλησίαστο όνειρο για το ευρύ κοινό, ωστόσο, όλες οι εξωτικές Honda RC213V-S που θα παραχθούν αυτή τη σεζόν φαίνεται να έχουν βρει ήδη τους αγοραστές τους!

 
Η είδηση έρχεται από τη βρετανική εφημερίδα MCN η οποία αναφέρει πως η Honda έχει ήδη δεχτεί 220 παραγγελίες για την αγωνιστική μοτοσικλέτα δρόμου, των σχεδόν 200.000 ευρώ, στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει ειδικά για το RC213V-S. Αυτό σημαίνει ότι οι αιτήσεις για παραγγελία ήδη ξεπερνούν κατά επτά (7) τον συνολικό αριθμό RC213V-S που θα παραχθούν αυτή τη σεζόν (213), σχεδόν ένα μήνα πριν τη διορία που έχει θέσει η ίδια η Honda για τη λήξη αποδοχής αιτήσεων- ήτοι 30 Σεπτεμβρίου.

Το Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται να έχει τον μεγαλύτερο όγκο παραγγελιών με 37, ενώ οι αιτήσεις για παραγγελία συνολικά στην υπόλοιπη Ευρώπη ανέρχονται στις 101.

Με ένα σχεδόν μήνα να απομένει, είναι μάλλον δεδομένο ότι θα δούμε περισσότερες αιτήσεις που θα υπερκαλύψουν ακόμη περισσότερο την παραγωγή. Ακόμη και αν αρκετές από αυτές ακυρωθούν, λογικά στο τέλος του μήνα το RC213V-S θα υπάρχει μόνο… ζωγραφιστό.

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ