net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Άλλη μια προσπάθεια ώστε να ορθοποδήσει η EBR και να μπει ξανά σε θετική τροχιά.

Παραγωγή τον Μάρτιο;

Οι πρόσφατες εξελίξεις ήθελαν την EBR να έχει περιέλθει υπό την ιδιοκτησία μιας εταιρείας της οποίας η φύση αλλά και προθέσεις ήταν κάπως μυστηριώδεις, εγείροντας έτσι ερωτηματικά για το μέλλον. Ωστόσο τα τελευταία νέα είναι πολύ θετικά για την EBR.

 
Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Liquid Asset Partners, η εταιρεία δηλαδή που απέκτησε την EBR σε πρόσφατο πλειστηριασμό,  αναφέρονται τα εξής:

"Ο ρόλος μας  είναι καθαρά υποστηρικτικός και δεσμευόμαστε ότι θα προσηλωθούμε στο να διατηρήσουμε την EBR, την μοναδική κατασκευάστρια spοrt μοτοσικλετών στις ΗΠΑ, δυνατή.  Η EBR στη νέα της εποχή, διαθέτει  τους απαραίτητους οικονομικούς  πόρους και είναι καθ΄όλα έτοιμη για μια ταχύτατη επέκταση. 

Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, είναι ότι από τον Φλεβάρη του 2016 θα υπάρξει παροχή υπηρεσιών service και διαθέσιμα  ανταλλακτικά, στους κατόχους RS, RX και SX μοντέλων της EBR.

Σε δεύτερη φάση, θα επανεκκινήσει άμεσα η διαδικασία παραγωγής νέων μοντέλων και εκτιμούμε ότι στα μέσα του Μάρτιο του 2016, θα ολοκληρωθούν οι πρώτες μοτοσικλέτες." 

Πολύ καλά τα νέα για την EBR λοιπόν, τουλάχιστον σε επίπεδο ανακοινώσεων. Μένει β'εβαια να δούμε και κατά πόσο αυτές θα γίνουν πραγματικότητα. 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ